Vrei să scăpați de grăsimea în exces? Încercați această rețetă de Apă Magică

Pe măsură ce învățăm cum sa ne organizăm dieta și care sunt alimentele și nutrienții care funcționează cel mai bine pentru noi și ne ajută în demersurile noastre de a scădea în greutate, descoperim, de asemenea, unele dintre remediile naturale cele mai uimitoare pentru nevoile noastre, care sunt utile în îndeplinirea acestor obiective aparent imposibile. Unul dintre aceste remedii naturale uimitoare este sucul de ghimbir.

Sucul de ghimbir are capacitatea de a ajuta organismul împotriva infecțiilor prin stimularea sistemului imunitar. Ghimbirul este extrem de bogat în substanțe nutritive și minerale, care pot asigura organismului componentele necesare pentru a se simți și arăta sănătos tot timpul.

INGREDIENTE:

• 1,5 litri de apă
• Rădăcină de ghimbir

INSTRUCȚIUNI:

Fierbeți întreaga cantitate de apă. Curățați și mărunțiți rădăcina de ghimbir (aproximativ 5 cm lungime) și adăugați ghimbirul tocat în apă clocotită. După ce rădăcina de ghimbir devine moale, amestecul se poate strecura pentru a păstra sucul.
Puteți servi această băutură zi de zi iar pentru cele mai bune rezultate posibile este indicat să asociați consumul acesteia cu fitnessul pe o perioadă de timp de 6 luni.

Ghimbirul poate, de asemenea, ajuta la prevenirea apariției și dezvoltării celulelor canceroase, reduce colesterolul rău, reglează glicemia, previne formarea cheagurilor de sânge, îmbunătățește circulația sângelui, previne apariția hemoroizilor, previne stările de greață, îmbunătățește sistemul digestiv, ameliorează crampele, tusea, sau migrenele, și poate chiar ajuta la prevenirea simptomelor artritei.

Un alt mode de a scăpa de efectele neplăcute ale grăsimii în exces și a celulitei sunt împachetările cu ghimbir. Acestea au rolul de a reduce aspectul de coajă de portocală al pielii, îmbunătățesc aspectul acesteia, reduc țesutul adipos din anumite zone, calmează mușchii tensionați și elimină toxinele din organism.

Acest remediu naturale simplu este unul dintre cele mai eficiente suplimente de care ai putea avea nevoie vreodată în rutina de zi cu zi a antrenamentelor fizice!

Sursa: SimpleOrganicLife

* * *

Cremă anticelulitică

crema-anticeluliticaCelulita este, adesea, considerată a fi „dușmanul numărul unu al frumuseții feminine“. Un factor important care determină formarea celulitei este microcirculația sanguină slabă, apărând astfel unele transformari degenerative la nivelul fibrelor de colagen care își pierd elasticitatea și nu mai permit țesutului gras să-și păstreze uniformitatea.

Deficiența oxigenării celulare împiedică, de asemenea, eliminarea produșilor toxici care se acumulează local și determină creșterea în volum a celulei. Pielea este forțată să se întindă și astfel apare inesteticul aspect de „coajă de portocală“. Folosirea unor procedee de stimulare a microcirculației locale va ameliora aceste probleme și va preveni agravarea lor.

Crema anticelulitică de la VivaNatura cu guarana și ceai verde oferă o soluție naturală, eficientă pentru ameliorarea și eliminarea efectului de „coajă de portocală“ și ajută la reducerea grosimii stratului adipos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *