Oferim un cost de transport de 11 RON pentru București și Ilfov, 15 RON pentru provincie si 150 de lei in spatiul european.

Livrarea produselor comandate se efectueaza intr-un interval de 24 – 48 ore lucratoare din momentul expedierii comenzii in orice localitate din Romania.

Notă: Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 15.00 vor fi expediate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 15.00, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul zilei de Luni.

Cum pot lua legătura cu curierul din zona mea?

Contact curier București-Ilfov: Intelligent Logistik 0756 961 565

Contact curier provincie: Cargus Call Center 0219330 / 0219282

Care sunt termenele de livrare?  Termele de livrare sunt intre 24 – 48 ore lucratoare pentru livrarea nationala, din momentul expedierii, dar aceste termene pot suferi anumite modificari din motive ce nu pot fi prevazute (calamitati, inundatii, inzapezirii,blocaje, etc), sau datorita modului de organizare si logistica a firmei de curierat. Este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita de catre reprezentantii firmei de curierat rapid sunt relative si trebuie considerate ca atare. Ne cerem scuze in fata tuturor clientilor nostri fata de care nu ne-am putut tine 100% promisiunile, din motive ce nu tin de organizarea companiei noastre, ci de modul in care angajatii firmei de curierat inteleg/reusesc sa isi faca datoria fata de clienti. Ne straduim sa va oferim produse de calitate, insotite de un transport la pret rezonabil si credem ca de cele mai multe ori reusim, mai ales daca avem intelegerea dumneavoastra.

Cum platesc

Numerar/ramburs

Vei plăti produsele comandate direct curierului care va face livrarea. Produsele vor fi însoțite de factură și chitanță.

Transfer bancar

Fă plata direct în contul nostru bancar. Te rog folosește ID-ul comenzii tale ca referință de plată. Comanda nu va fi livrată până când fondurile nu vor fi trimise în contul nostru. Te rog să confirmi plata prin email la: client.vivanatura@gmail.com

Detaliile noastre bancare: Raiffeisen Bank IBAN: RO29RZBR0000060010673557

Banca Transilvania IBAN: RO97BTRL04601202270676XX

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. – „3D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.