VivaNatura.ro

Despre Livrare

Costul transportului este de 10 RON pentru București și  20.5 RON pentru provincie.

De asemenea, pentru comenzile mai mari de 150 Lei, livrarea este GRATUITĂ în București, iar pentru restul țării comenzile peste 200 de lei beneficiază de livrare GRATUITĂ în aria de acoperire a curierului.

Livrarea produselor comandate se efectueaza intr-un interval de 24h-48h lucratoare din momentul expedierii comenzii in orice localitate din Romania.

Obs: Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 15.00 vor fi expediate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 15.00, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul zilei de Luni.

Care sunt termenele de livrare? 
Termele de livrare sunt intre 24-48 de ore lucratoare pentru livrarea nationala, din momentul expedierii, dar aceste termene pot suferi anumite modificari din motive ce nu pot fi prevazute (calamitati, inundatii, inzapezirii,blocaje, etc), sau datorita modului de organizare si logistica a firmei Bookurier
Este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmei de curierat rapid sunt relative si trebuie considerate ca atare. Ne cerem scuze in fata tuturor clientilor nostri fata de care nu ne-am putut tine 100% promisiunile, din motive ce nu tin de organizarea companiei noastre, ci de modul in care angajatii firmei de curierat rapid Bookurier inteleg/reusesc sa isi faca datoria fata de clienti. Ne straduim sa va oferim produse de calitate, insotite de un transport la pret rezonabil si credem ca de cele mai multe ori reusim, mai ales daca avem intelegerea dumneavoastra.

 

Cum platesc

         1. Prin card bancar

Dacă dorești să plătești integral cu card bancar (MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron), bifează această opțiune în comandă și vei fi direcționat întro-o pagină securizată de plăți online a Băncii Transilvania, prin procesatorul PayU. Detaliile cardului tău nu vor ajunge la Vivanatura .ro sau la angajații Vivanatura. Întreaga tranzacție se va desfășura pe serverele procesatorului de plăți online.

După înregistrarea cu succes a comenzii, contravaloarea produselor va fi blocată în contul dumneavoastră, urmând a fi încasată de către noi, doar după confirmarea cpmenzii. În cazul în care produsele comandate nu sunt disponibile, iar plata a fost finalizată, banii vor fi returnați integral pe card, fără niciun comision adițional.

         2. Numerar/ramburs

Selectează această opțiune în pasul final al procesului de comandă și vei plăti produsele comandate direct curierului care va face livrarea. În această situație produsele vor  fi însoțite de factură și chitanță.