Despre VIVANATURA

Suntem o companie independentă, privată, activă pe piaţa românească cât şi pe piaţa externă din anul 1996 sub denumirea de marcă VIVANATURA.

Portofoliul Vivanatura este alcătuit în prezent din 77 de produse cosmetice şi dermatocosmetice, reunite sub trei branduri: Vivanatura, GennaDent şi Bebe Drag.

Brandul comercial “umbrela” Vivanatura cuprinde aceste game de produse:

GAMĂ ÎNGRIJIRE PĂR, GAMĂ ÎNGRIJIRE TEN, GAMĂ ÎNGRIJIRE CORP

GAMĂ TERAPEUTICĂ.

GennaDent, compus din produse ce întreţin şi îmbunătăţesc sănătatea dinţilor şi a gingiilor, oferă soluţia naturală, completă pentru igiena orala uzuală şi cu rol adjuvant în diverse afecţiuni de la nivelul cavităţii bucale.

Bebe Drag, dermatocosmetice naturale hipoalergenice concepute pentru nou născuţi şi copiii până la vârsta de 3 ani.

DESPRE COMPANIE

Suntem o companie românescă, cu capital integral românesc, cu sediul în Bucureşti. Avem acoperire de 100% pe teritoriul României.

Avem produse derivate din ingrediente de bază tradiţionale autohtone (argilă, propolis, petrol). Gamele ce compun portofoliul nostru se adresează consumatorilor de toate vârstele, de la copilul nou-născut până la vârstnici, inclusiv.

Valorile brandului Vivanatura sunt redate prin sloganul „Eficient, Natural, Românesc”

EFICIENT

Produsele sunt procesate la rece – în mod exclusiv!

Pe tot parcursul procesului de fabricaţie temperatura nu depăşete 37 grade C.

37°C
temperatura
maximă
de procesare

Apare fenomenul de BIOCOMPATIBILITATE – adică nu doar perfecta toleranţă, ci chiar afinitatea strânsă cu constituenţii celulari.

BIOCOMPATIBILITATE
crescută cu pielea

Proprietăţile curative ale ingredientelor naturale sunt păstrate intacte şi active.

PROPRIETĂŢILE ACTIVE
naturale sunt păstrate

NATURAL

Produsele noastre sunt constituite în proporţie de 96-100% din ingrediente active, naturale şi de origine naturală:

argilă activă, petrol, conţinut complex de uleiuri vegetale presate la rece, uleiuri esenţiale, extracte din plante, propolis, metale coloidale, zeolit

96- 100 % ingrediente naturale.

ROMÂNESC

Fabricate şi ambalate la noi în ţară. Suntem în pas cu cerinţele actuale şi stilul de viaţă sănătos, adaptându-ne permanent la acestea.

Valorificăm cu succes reţete tradiţionale, verificate empiric de medicina populară românească, care au la bază remedii autohtone: petrol, argilă, produse apicole, plante medicinale.

 

Povestea VIVANATURA

Laboratoarele VivaNatura au pornit de la dragostea pentru natură și pentru adevăr.

Singurul capital investit a fost entuziasmul si, uneori, supraestimarea forțelor proprii.

Adica nu am avut capitaluri financiare.

Urmarim ca munca noastra sa aiba sens si chiar sa fie impregnata de înțelepciune si spiritualitate.

Punem în practică aforismul lui Kahlil Gibran potrivit căruia: “munca este dragostea întrupată“, adica muncim pentru oamenii care au nevoie de produsele noastre și în mod secundar pentru bani.

Banii sunt însă și ei un parametru de care tinem cont pentru ca nu am mai putea functiona.

Ceea ce facem este un fel de a-i iubi pe ceilalti.

Si suntem siguri ca, in viitor, atunci cand societatea va depasi prezentul oarecum decadent, aceasta atitudine va fi normala si fireasca pentru cei mai multi.

Urmarim sa nu facem compromisuri, astfel incat produsele noastre sa fie cat mai naturale, eficiente si din materii prime de cea mai buna calitate.

Punem in aplicare principii traditionale, cum sunt informatiile din medicina traditionala romaneasca si medicina ayurvedica, precum si mijloace si tehnologii noi de prelucrare, care urmaresc sa pastreze intacte proprietatile plantelor si altor substante naturale folosite.