Cum să scapi de 2 kilograme în greutate pe săptămână doar mergând pe jos

Pierderea în greutate este un subiect fierbinte, și pentru un motiv bun. Păstrarea la aceeași valoare a kilogramelor excedentare poate fi mortală! Multe persoane abordează, însă, scăderea în greutate în mod greșit. Aceștia își fac abonamente scumpe la sala de gimnastică, încep să renunțe la caloriile în exces, și ajung, în final, să se extenueze. O stare bună de sănătate este un efort pe care ar trebui să îl realizăm pe tot parcursul vieții. În cazul menținerii unei greutăți ideale, „puțin poate însemna mai mult”. Așadar, doriți să ardeți grăsime în mod corect? Încercați mersul pe jos.

Mersul pe jos este un antrenament extrem de eficient. Are un impact redus asupra organismului și poate arde multe calorii. Mersul pe jos într-un ritm alert, cu o viteză aproximativă de de 2 km/h, poate arde până la 340 de calorii pe oră! Dacă alegeți să purtați greutăți de 2 până la 5 kilograme în timpul mersului, puteți arde chiar mai multe calorii. Este un antrenament excelent și pentru brațe!

Tot ceea ce aveți nevoie pentru a exersa mersul pe jos sunt niște pantofi comozi și un pic de motivație. De asemenea, puteți păstra căștile pe urechi pentru a asculta muzica preferată, în timp ce exersați. Aceasta vă va ajuta să mențineți ritmul pașilor și vă va îmbunătăți buna dispoziție.

Dacă doriți să ardeți mai multe calorii, vă puteți opri pentru a efectua câte 5 flotări la fiecare 5 minute. Aceasta va ajuta la stimularea metabolismului și la arderea caloriilor chiar mai repede.

Doar mersul pe jos vă poate ajuta să ardeți în condiții de siguranță aproximativ 1 – 2 kilograme de grăsime în fiecare săptămână, mai ales dacă se combină cu unele exerciții de ridicare a greutăților și o dietă sănătoasă. Sunteți gata să slăbiți? Încercați mersul pe jos!

Sursa: SimpleOrganicLife

* * *

Cremă anticelulitică

crema-anticeluliticaCelulita este, adesea, considerată a fi „dușmanul numărul unu al frumuseții feminine“. Un factor important care determină formarea celulitei este microcirculația sanguină slabă, apărând astfel unele transformari degenerative la nivelul fibrelor de colagen care își pierd elasticitatea și nu mai permit țesutului gras să-și păstreze uniformitatea.

Deficiența oxigenării celulare împiedică, de asemenea, eliminarea produșilor toxici care se acumulează local și determină creșterea în volum a celulei. Pielea este forțată să se întindă și astfel apare inesteticul aspect de „coajă de portocală“. Folosirea unor procedee de stimulare a microcirculației locale va ameliora aceste probleme și va preveni agravarea lor.

Crema anticelulitică de la VivaNatura cu guarana și ceai verde oferă o soluție naturală, eficientă pentru ameliorarea și eliminarea efectului de „coajă de portocală“ și ajută la reducerea grosimii stratului adipos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *