Spuneți adio produselor scumpe pentru albirea dinților – acum puteți combate apariția plăcii dentare cu această pastă de dinți ayurvedică

Mulți dintre noi aleg să își prepare propriile săpunuri, șampoane și paste de dinți, mai ales când acestea sunt compuse din ingrediente naturale și sănătoase, fără adaosuri de substanțe artificiale, obținute prin sinteză chimică. De asemenea, cu toții avem o slăbiciune pentru cafea, care are proprietatea de a colora dinții în timp. Iată cum puteți prepara propria pastă de dinți pentru albirea acestora și îndepărtarea plăcii dentare.

Aceasta rețetă este veche de aproximativ 3000 de ani, iar acum popularitatea sa este din nou în creștere. Rețeta se bazează pe puterea antimicrobiană a uleiului de nucă de cocos care poate preveni apariția cariilor dentare, elimina respirația urât mirositoare, și reduce riscul de gingivită, toate în timp ce poate produce albirea dinților.

Instrucțiuni:

Pentru prepararea pastei de dinți este suficient să topiți câteva linguri de ulei de nucă de cocos virgin într-un castron și adăugați trei linguri de bicarbonat de sodiu. Utilizați o furculiță pentru a amesteca totul până devine o pastă groasă. puteți, de asemenea, să adăugați câteva picături de ulei esențial de mentă pentru gust proaspăt și răcoritor, dacă doriți.

Uleiul de nucă de cocos ucide bacteriile, iar bicarbonatul de sodiu ajută la albirea dinților. Nu uitați că uleiul de nucă de cocos se solidifică la temperaturi mai scăzute, astfel că este important să nu îl aruncați în chiuvetă după utilizarea în periaj.

Sursa: SimpleOrganicLife

* * *

GennaDent Forte 80ml

GennaDent – Forte este o pastă de dinți 100% naturală, având cea mai mare concentrație de substanțe active din plante din gama GennaGent pentru îngrijire a dinților. Este foarte puternică și acționează profund la nivelul gingiilor, determinând un efect de regenerare a țesuturilor. Pasta de dinți Forte are rezultate remarcabile în tratarea parodontozelor, sângerărilor gingivale și are un rol protector, împiedicând apariția cariilor și a formării tartrului.

Formula pastei de dinți Forte conține o cantitate mare de propolis, aloe vera, ulei de tea tree și 24 de plante medicinale (rozmarin, cimbrișor, fenicul, lemn dulce, roiniță, sunătoare, eucalipt, ciușoare, busuioc, etc.). Toate aceste ingrediente valoroase, împreună cu argila activă, au puternice efecte antibiotice, antimicotice, antibacteriene și dezinfectante, ajutând la tratarea afecțiunilor gingivale și parodontozei. Parodontoza este o afecțiune cauzată de placa bacteriană, care în timp determină distrugerea țesutului gingival, iar în stadiile avansate, a ligamentelor dentare.

Laboratoarele Genna – VivaNatura folosesc în compoziția pastei de dinți Forte argila activă, care are multiple proprietăți benefice asupra sănătății dentare și gingivale. Este un puternic remineralizant (conține: calciu, magneziu, siliciu, fier, natriu, potasiu), este detoxifiant, cu o capacitate mare de a absorbi toxinele și astfel mirosul neplăcut al gurii, echilibrează pH-ul, neutralizând hiperaciditatea, și are efecte antiseptice, dezinfectante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *