Dinți pătați? Îi puteți albi în doar 14 zile, cu această pastă de dinți naturală

Multe dintre alimentele și băuturile pe care le consumăm în mod obișnuit cauzează pătarea și decolorarea dinților noștri. Deși nu este cel mai frumos lucru, această decolorare este de asemenea un indicator al unei stări de sănătate orală deficitară.

Mai degrabă decât să încercați cu disperare eliminarea inamicilor cei mai agresivi, cum ar fi vinul și cafeaua, poate ar fi bine să adăugați acest ingredient sănătos în regimul dumneavoastră de zi cu zi.

Este vorba despre turmeric. În timp ce partea modernă, occidentală, a lumii abia ajunge să realizeze multitudinea de nișe pe care le poate umple turmericul, culturi din întreaga lume au folosit planta de secole.

Există și alte modalități de a albi dinții, dar acestea pot fi costisitoare și nu asigură sănătatea dentară. Cele mai multe produse de albire a dinților conțin substanțe chimice dăunătoare. Turmericul nu numai că înlătură petele și diferențele de culoare, dar ajută la îmbunătățirea stării de sănătate a dinților. Turmericul, de asemenea, creează un mediu activ în cavitatea bucală, care descurajează apariția bolilor specifice gingiilor.

Pentru a prepara o pastă care să vă albească zâmbetul veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

• Turmeric pulbere, 1/2 până la 1 linguriță
• ulei de cocos, 1 lingură
• ulei de mentă, (opțional, pentru gust și miros) folosiți o cantitate cu care vă simțiți confortabil, dar nu exagerați.

Se amestecă toate aceste ingrediente într-un bol. Odată ce obțineți un amestec omogen, înmuiați periuța de dinți în acesta. Periați apoi dinții așa cum ați proceda în mod normal. După spălare lăsați pasta să acționeze pe dinți și gingii timp de cinci până la șapte minute. Clătiți ca de obicei.

Sursa: SimpleOrganicLife

*  *  *

GennaDent Forte 80ml

GennaDent – Forte este o pastă de dinți 100% naturală, având cea mai mare concentrație de substanțe active din plante din gama GennaGent pentru îngrijire a dinților. Este foarte puternică și acționează profund la nivelul gingiilor, determinând un efect de regenerare a țesuturilor. Pasta de dinți Forte are rezultate remarcabile în tratarea parodontozelor, sângerărilor gingivale și are un rol protector, împiedicând apariția cariilor și a formării tartrului.

Formula pastei de dinți Forte conține o cantitate mare de propolis, aloe vera, ulei de tea tree și 24 de plante medicinale (rozmarin, cimbrișor, fenicul, lemn dulce, roiniță, sunătoare, eucalipt, ciușoare, busuioc, etc.). Toate aceste ingrediente valoroase, împreună cu argila activă, au puternice efecte antibiotice, antimicotice, antibacteriene și dezinfectante, ajutând la tratarea afecțiunilor gingivale și parodontozei. Parodontoza este o afecțiune cauzată de placa bacteriană, care în timp determină distrugerea țesutului gingival, iar în stadiile avansate, a ligamentelor dentare.

Laboratoarele Genna – VivaNatura folosesc în compoziția pastei de dinți Forte argila activă, care are multiple proprietăți benefice asupra sănătății dentare și gingivale. Este un puternic remineralizant (conține: calciu, magneziu, siliciu, fier, natriu, potasiu), este detoxifiant, cu o capacitate mare de a absorbi toxinele și astfel mirosul neplăcut al gurii, echilibrează pH-ul, neutralizând hiperaciditatea, și are efecte antiseptice, dezinfectante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *