Aplici aceste tratamente naturale pe păr și se îndesește într-o săptămână

În timp ce încercăm tot posibilul să facem tot ceea ce este mai bun pentru părul nostru căutând cel mai bun șampon / balsam, ajungem, de multe ori, să facem exact opusul a ceea ce ne-am dorit pentru sănătatea părului nostru. Nu mai este nevoie să amintim și despre îmbătrânire, stres, deficiențe nutriționale, factori genetici, infecții ale scalpului, dezechilibre hormonale, sau pur și simplu că folosim accidental un produs care a fost îmbogățit cu substanțe chimice.

Totuși, dacă vom căuta mai atent fără să ne alarmăm, vom descoperi că există modalități simple și naturale de redobândire a frumuseții și sănătății care se remarcă la un păr des.

Rețeta cu schinduf

• Schinduful a fost folosit ca tratament foarte eficient pentru căderea părului. Semințele conțin substanțe asemănătoare hormonilor, care sunt capabile de a stimula creșterea părului precum și a ajuta la reconstruirea foliculilor de păr.

INSTRUCȚIUNI:

• Peste noapte, lăsați la hidratat o cană de semințe de schinduf în apă.
• Când vă treziți dimineața, preparați o pastă din acele semințe hidratate.
• Aplicați pasta pe păr, acoperind-o cu o cască de duș. După 40 de minute a trecut, clătiți părul bine.
• Asigurați-vă că repetați acest proces în fiecare dimineață, timp de cel puțin o lună.

Rețeta cu Aloe Vera

• Aloe Vera este o plantă absolut uimitoare, recomandată adesea pentru tratarea problemelor părului. Aceasta conține enzime care sunt direct capabile să stimuleze procesul creșterii părului. Ea poate, de asemenea, ameliora orice mâncărime a scalpului, inflamația, va da luciu părului și poate acționa împotriva mătreții.

INSTRUCȚIUNI:

• Masați sucul de aloe vera sau gelul pe pielea capului.
• Asigurați-vă că lăsați să acționeze timp de câteva ore.
• Spălați părul cu apă călduță.
• Continuați repetarea acestui proces de trei până la patru ori pe săptămână.

Sursa: SimpleOrganicLife

~~oOo~~

crema-parCremă împotriva căderii părului (250ml)

Crema împotriva căderii părului VivaNatura are efecte deosebite datorită componenței complexe de extracte din plante, uleiuri naturale şi o fracţie specială obţinută din petrol, care acționează sinergic pentru a întări și hrăni firul de păr. În Romania valoarea terapeutică a petrolului asupra părului este cunoscută din timpuri străvechi, iar acum asistăm la o revalorificare a tratamentelor tradiționale, pe baze noi, științifice. Crema este eficientă încă de la prima ulilizare. Regenerează rădăcina firului de păr, oprește căderea acestuia, părul devenind astfel rezistent și sănătos.

Plantele folosite în această cremă au fost alese cu grijă, pentru ca efectele lor să se completeze şi să se potenţeze reciproc, rezultând o formulă unică de îngrijire a părului, revoluţionară şi eficientă. Astfel, mesteacănul stimulează creșterea părului, reglează funcționarea glandelor seboreice, previne apariția mătreţii. Brusturele este indicat contra căderii părului, degresează şi dezinfectează pielea capului, regenerând-o, în timp ce podbalul stimuează circulaţia sanguină a pielii la nivelul scalpului, are un efect antiinflamator şi astringent, ajutând pielea sensibilă şi iritată, cu exces de sebum şi mătreaţă. Urzica conține substanțe active care stimulează foliculul pilos și sinteza de cheratină, rezultând astfel un fir de păr mai gros și mai rezistent, previne și tratează micozele pielii capului, iar rădăcina de iarbă mare se foloseşte contra mâncărimii scalpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *