Uniunea Europeana continua sa limiteze raspandirea informatiilor despre remediile naturiste !

 
Legislatia europeana vine cu sloganul ”protectia sanatatii publice” si ia masuri tot mai stricte menite sa restrictioneze informatiile despre remediile naturiste si modul lor de folosire. Desi in lume oamenii sunt tot mai mult supusi atacurilor bolilor, iar multe dintre aceste boli au fost prevenite, vindecate sau ameliorate cu remedii naturale si stil de viata sanatos, UE, continua ofensiva de ingradire si apoi interzicere a remediilor naturale, facile si ietine.
Sub aparența „protecției sănătății publice” legislația europeana vine cu masuri draconice menite să restricționeze informațiile despre majoritatea remediilor naturale si uzul acestora. Toate acestea in timp ce milioane de oameni mor anual din cauza unor boli cronice precum atacul de cord, atacul cerebral si cancerul si sute de studii clinice si științifice demonstrează faptul ca remediile naturale (incluzând si terapiile cu vitamine) pot preveni apariția acestor boli. Pentru a afla cat de restrictive sunt legile europene cu privire la remediile naturale, precum si amenințarea dreptului de a le putea alege, din Statele Unite.
Recent Comisia Europeana a emis un document cu privire la revendicările despre alimente și suplimente alimentare, care oferă dovezi definitive că unul din scopurile cheie ale Cartelului Medicamentelor și al acționarilor săi politici de la Bruxelles este de a limita în mod sever răspândirea informațiilor salvatoare despre sănătatea naturală.
Un document de lucru recent al Comisiei Europene,
In document se sugerează că anumite revendicări legate de vitamina C pot fi permise în ceea ce priveste contribuția importantă pe care aceasta o are în producția normală de colagen, insa Comisia pare să intenționeze interzicerea fără menajamente a majorității revendicărilor care menționează celelalte beneficii numeroase ale acestui micronutrient asupra sănătății. Asadar, prin încercarea de limitare în acest mod a răspândirii informației despre sănătatea naturală, UE încearcă să elimine o amenințare tot mai serioasa la adresa intereselor financiare ale industriei farmaceutice.
Pentru a contracara acesta actiune a UE este necesara luarea de pozitii de catre cetatenii intregii Uniuni Europene si a intregii populatii de pe mapamond care este constienta de eficacitatea si beneficiile aduse de plante, nutrienti si vitamine luate direct din natura.
Deocamdata nu se vad si nu se resimt atat de acut efectele legislative luate pana acum impotiva remediilor naturiste, dar in „laboratoarele de la Bruxelles” se lucreaza incontinuu la ingradirea, restrictionarea si interzicerea a ceea ce de milenii si-a demonstrata utilitatea – REMEDIILE NATURISTE.
Modul de a contracara toate aceste initiative este raspandirea informatiilor reale si adevarate a faptului că mii de studii clinice si stiintifice arata modul cum vitaminele și alte terapii naturale pot împiedica dezvoltarea bolilor cronice.
Este din ce în ce mai clar că cererile cetățenilor europeni de a avea acces nerestricționat la sănătate naturală cu bază științifică răsună din ce în ce mai tare, cu fiecare zi, iar aceste informatii trebuie sa ajunga la cat mai multi prin toate mijloacele de propagare.
SPUNETI NU LEGISLATIEI EUROPENE DE INTERZICERE A REMEDIILOR NATURISTE!