Un ceai de plante care îți va calma pielea

ceai-planteRealizat din plante recunoscute pentru efectele lor de calmare a iritației pielii, acest ceai funcționează din interior spre exterior pentru a-și oferi puternicele beneficii celui mai mare organ al corpului dumneavoastră. Nu numai că veți beneficia de avantajele ingredientelor ceaiului, dar veți avea, de asemenea, posibilitatea de a vă bucura de ritualul zilnic al preparării unei cești minunate de ceai liniștitor și calmant.

Ceai cu efecte de calmare a pielii iritate

Acest ceai ajută la calmarea eczemei și altor inflamații sau mâncărimi ale pielii.

Ingrediente

• 30 gr. flori de trifoi roșu
• 30 gr. de Lipicioasa (Galium aparine)
• 30 gr. de rădăcină de păpădie
• 30 gr. frunze de păpădie
• 30 gr. frunze de urzică
• 30 gr. de flori de panseluțe
• 30 gr. de flori de gura-lupului

Preparare

Se amestecă în părți egale plantele de mai sus. Se păstrează într-un borcan mare. Se agită sau se amestecă bine înainte de fiecare utilizare.

Pentru a prepara un ceai, se vor infuza două linguri de amestec în trei căni de apă clocotită timp de șapte minute. Beți trei căni pe parcursul unei zile. Consumați ceaiul în fiecare zi timp de cel puțin trei luni.

Aceasta rețetă se păstrează proaspătă timp de un an.
Sursa: Mind Body Green

 ***
Pentru  a intensifica efectele acestui ceai, Vivanatura vine în completarea tratamentului cu Crema de corp ce conține ulei de portocale și unt de Shea, renumită pentru proprietățile de hidratare intensă, recuperarea fermității și elasticității. Este o cremă 98% naturală cu un parfum delicat de portocal care răsfaţă întregul trup prin acțiunea sa de revigorare și hrănire lăsănd pielii un aspect sănătos și foarte atrăgător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *