Măști naturale pentru atenuarea ridurilor de expresie

riduri-expresiePielea subţire din jurul gurii sau a ochilor este una dintre cele mai vulnerabile zone când este vorba despre factorii agresivi naturali  precum frigul, vântul sau soarele. Tegumentele de la acest nivel au un conţinut mai redus de glande sebacee, de aceea se deshidratează uşor şi îşi pierd mai rapid elasticitatea. De asemenea, la fiecare manifestare a emoţiilor (zâm­bim, plângem, strigăm) se antrenează și muşchii ce înconjoară gura sau ochii ceea ce duce la apariția ridurilor de expresie. Pen­tru eliminarea acestora  trebuie să combinăm exer­ciţiile speciale de masaj cu aplicarea măş­ti­lor antirid.

Cele mai bune măști naturale pentru atenuarea ridurilor de expresie

… tratament cu albuş – cea mai eficientă mască se prepară prin separarea unui albuş crud de gălbenuşul unui ou care apoi se aplică cu aju­torul unui tampon cu vată pe zonele afectate de ridurile de expresie. Douăzeci de minute mai târziu, clătiţi zona cu un jet de apă rece sau cu un ceai verde cald.

… tratament cu suc de zmeură – Sucul proaspăt stors se aplică cu un tampon de vată în jurul buzelor. Când se usucă, se repetă procedura. După ce este lăsat să acționeze 25-30 de minute, locul se clătește de câteva ori cu apă rece.

… tratament cu dovlecel sau dovleac – se rade un sfert de dovlecel proaspăt. Luaţi din el două linguriţe de pastă şi se amestecă bine cu un gălbenuş proaspăt de ou de găină sau cu 2 ouă de prepeliţă. După ce se aplică uniform pe piele, se lasă 25 de minute. Se spală cu ajutorul unui tampon de vată, înmuiat în apă sau ceai de gălbenele.

… tratament cu banană şi castraveţi – Se prepară într-un bol cantităţi egale de piure obținut dintr-un castravete ras pe răzătoarea cu orificii mici şi o pastă preparată dintr-o jumătate de banană. Se adaugă o lin­gură de smântână. Masca se menţine 15 mi­nute pe zonele afectate de ridurile de expresie. Fața se spală apoi cu apă călduţă sau ceai din plante.

***

Vivanatura a creat special pentru a preîntâmpina astfel de probleme o cremă realizată după o formulă specială care să acționeze atât ca mască de față cât și ca tratament pentru întreaga zi. Acțiunea de gomaj realizată prin ingredientele sale active stimulează microcirculația sanguină și reînoirea celulară, determinând astfel un efect profund de regenerare.

Formula benefică și eficientă a Măștii de față cu argilă activă și trandafir de la VivaNatura conferă tenului strălucire și vigoare datorită conținutului de uleiuri naturale, care au puternice efecte antioxidante și regeneratoare și a extractului de gălbenele și mușețel, care calmează și liniștesc tenul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *