Cel mai bun remediu natural pentru picioare umflate

ceai-patrunjelCirculația slabă a sângelui, ciclul menstrual, excesul de greutate corporală, dieta nesănătoasă și sarcina sunt doar câteva dintre cauzele picioarelor umflate.

Dacă adăugați schimbările de temperatură, umiditate și căldură, picioarele umflate, care sunt un rezultat al acțiunii forței de gravitație asupra lichidelor corpului, vor ajunge să producă acel efect neplăcut pe care îl știm cu toții, creând impresia de picioare grele.

Pentru a scăpa de această stare neplăcută și, uneori, chiar dureroasă primul lucru pe care trebuie să îl facem este de a ridica picioarele față de poziția perfect orizontală în timp ce dormim. Picioarele ar trebui să fie așezate la o distanță de 30 cm față de orizontală, la aceeași înălțime cu inima.

În afară de aceasta, se recomandă, de asemenea, utilizarea constantă a ceaiului de pătrunjel. Acest ceai vă va ajuta sa scăpați de excesul de lichide din organism.

Deși pătrunjelul proaspăt de multe ori apare mai degrabă ca o garnitură în supă sau caserole, acesta are numeroase beneficii pentru sănătate. Nu numai că este o sursă excelentă de vitamina A si K, dar oferă, de asemenea, cantități mici de potasiu, fier și fibre. Pătrunjelul va infuza ceaiul cu aceleași elemente nutritive pe care le-ați obține dacă ar fi consumat crud. Adresați-vă medicului dumneavoastră înainte de a bea o astfel de băutură pentru a vă asigura că nu va interfera cu alt tratament sau că nu vă veți agrava vreo afecțiune.

Puteți pregăti ceaiul în felul următor:
Se iau rădăcini și frunze de pătrunjel, se toacă mărunt și apoi se amestecă.
Se iau apoi 5 lingurițe de amestec de pătrunjel și se prepară timp de cinci minute în jumătate de litru de apă.
După ce este astfel preparat, ceaiul se lasă la răcit încă 20 de minute. Strecurați ceaiul. Beți acest lichid în reprize de trei ori pe zi pentru a obține rezultatele cele mai bune.

Sursa: Health and healthy Living

***

Balsamul răcoritor, cu eucalipt, pentru picioare umflate și obosite special creat de VivaNatura pentru a calma senzația de picioare obosite, este soluția optimă pentru toți cei care se confruntă cu astfel de probleme de sănătate. Principiile active din plante sunt combinate sinergic într-o formulă ideală pentru revigorarea și revitalizarea picioarelor obosite, cu efectele stimulativ-decongestionate a picioarelor umflate. Masarea picioarelor cu Balsamul răcoritor cu eucalipt de la VivaNatura răsfață și energizează picioarele, oferă o senzație de confort și hidratare. Stimulează circulația venoasă, calmează și răcorește picioarele grele și inflamate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *