Uită de Nurofen. Băutura naturală care te scapă imediat de durerile de picioare sau spate

În prezent, durerile musculare sunt resimțite frecvent, îndeosebi în zona spatelui, sau a picioarelor, și cauzează disconfort extrem pentru oricine suferă de aceste dureri. Cea mai frecventă soluție pentru a calma durerea este să luăm pastile care conțin substanțe anti-inflamatoare, disponibile fără rețetă în farmacii, dar folosirea excesivă a acestora poate provoca leziuni severe ficatului și altor organe ale corpului.

Cu toate acestea, există o băutură care poate calma durerile mai bine decât pastilele, și care dăunează mai puțin corpului tău. Iată care sunt beneficiile acestei băuturi miracol, și cum o puteți prepara acasă …

Ingrediente și preparare

Aveți nevoie de 1 cană de apă, o jumătate de ceașcă de zahăr sau îndulcitor artificial, dacă preferați, și în cele din urmă 1 plic de gelatină.

Amestecați totul.

Începeți cu un pahar de apă rece, pe care să îl aduceți la fierbere constantă. Apoi, adăugați zahăr sau îndulcitor la apa în fierbere, și amestecați în mod constant până când zahărul se dizolvă complet. Turnați, apoi, amestecul într-un pahar, și adăugați jumătate din plicul de gelatină, după care lăsați totul să se răcească complet.

Cum funcționează?

O dată ce gelatina se dizolvă în sistemul digestiv poate ameliora rapid durerile musculare prin reducerea inflamației locale a țesuturilor. Gelatina are, de asemenea, proprietăți care potențează sănătatea sistemului imunitar. Amestecul poate fi consumat o dată pe zi, pe stomacul gol, pentru cele mai bune efecte în alinarea durerii. Mai mult, există studii care atestă capacitatea gelatinei de a ajuta la prevenirea osteoporozei.

Sursa: SimpleOrganicLife

***

varicastanVaricastan – cremă pentru masajul picioarelor

Laboratoarele Genna – VivaNatura au creat un produs 100% natural, Varicastan, o cremă pentru masajul picioarelor cu circulație periferică deficitară și varice, cu hamamelis și castan, care îmbină principiile active din plantele într-o formulă ideală pentru confortul și sănătatea picioarelor tale.

Ingrediente vegetale active (castan, hamamelis, tătăneasă, gălbenele, afin, măceș, iederă, lavandă, mentă, nuc, salcie, arnică, tea tree, susan, ulei de măsline) au acțiune antiinflamatoare și regeneratoare, cu efecte de calmare și drenare a circulației sanguine la nivelul picioarelor.

Crema de masaj pentru picioare, Varicastan, datorită complexului de plante, stimulează circulația capilară, are proprietăți venotonice (cresc tonicitatea pereților venoși), vasoconstrictoare și vasoregulatoare, beneficiile fiind de durată.

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *