Tratament natural pentru creșterea părului

Există numeroase alternative prin care creșterea părului poate fi stimulată, și care pot, de asemenea înlătura tendința de subțiere, rupere și pierdere a acestuia. Totuși, produsele și tratamentele pentru regenerarea rapidă a părului sunt destul de scumpe. Exista însă și alte soluții, care includ preparate ce pot fi pregătite chiar în propria bucătărie.

Iată câteva tratamente eficiente pentru creșterea și regenerarea părului care merită încercate.

O rețetă simplă de ser natural pentru creșterea părului

Ingrediente necesare:

• 1 ceașcă de apă distilată
• 2 linguri de frunze de urzică uscate, gel de aloe vera natural și frunze de coada calului (opțional). 10 picături de ulei esențial de rozmarin, ulei esențial de salvie și ulei esențial de lavandă.

Cum să prepari serul pentru creșterea părului:

• Se fierbe apa și se adaugă frunzele uscate de coada-calului de urzică.
• Păstrați plantele în apă timp de 10 minute sau până când apa se răcește
• Strecurați plantele și turnați lichidul într-o sticlă cu pulverizator.
• Adăugați aloe vera și uleiuri esențiale și agitați bine flaconul. Depozitați la rece sau la frigider.

Serul poate fi păstrat până la 3 luni în acest fel. Aplicați substanța pe rădăcinile părului. Cel mai bine este să îl folosiți pe timp de noapte înainte de a merge la culcare.

Mască din ceai de mușețel și usturoi

Acesta este unul dintre cele mai complicate tratamente pentru creșterea parului, întrucât presupune destul de multe ingrediente:

  •  1 lingură de suc de usturoi
  • 3 linguri de ceai de mușețel
  • 1 lingură de gel de aloe vera
  • 1 lingură de miere
  • 3 căni de apă
  • 1 gălbenuș de ou

Amestecați sucul de usturoi cu mierea. Fierbeți apa împreună cu mușețelul aproximativ o oră. Lăsați să se răcească, adăugați gălbenușul de ou și planta de aloe vera împreună cu usturoiul și mierea și masați părul dinspre scalp spre vârfuri. Lăsați să acționeze cel puțin 20 de minute pe păr și spălați cu un șampon delicat. Clătiți apoi cu ceai de mușețel.

Sursa: Stylish Walks

***

Pachet pentru îngrijirea părului

Pachetul pentru îngrijirea părului conţine:

1. Șampon pentru păr normal şi gras cu lămâie și argan (250ml)

2. Balsam de păr cu aloe şi tătăneasă (250 ml)

3. Cremă de păr cu extracte naturale și petrol – împotriva căderii părului (250 ml) – 50% REDUCERE

1. Șampon pentru păr normal şi gras cu lămâie și argan (250ml)

Șamponul pentru păr normal şi gras cu lămâie și argan  este realizat dintr-un amestec de plante si ingrediente care ajută la creșterea sănătoasă, fortifierea și regenerarea părului. Substanțele active din plante, uleiurile naturale presate la rece, argila, lămâia și aloe vera, prin complexul de nutrienți, vitamine, minerale și antioxidanți pe care îl conțin, hrănesc foliculii firului de păr, îmbunătățesc circulația capilară a scaplului, refac structura firul de păr. Samponul cu lămâie și argan înlătură sebumul, dar nu usucă părul, făcându-l strălucitor și plin de vigoare. Acest șampon are o formulă originală care lumineză părul blond și conferă luciu și intensitate părului brunet.

Conține 98,5% substanțe naturale și de origine naturală.

2. Balsam de păr cu aloe şi tătăneasă (250 ml)

Balsamul de păr cu aloe și tătăneasă conține ingredienți activi cu efect nutritiv şi hidratant care amplifică efectul benefic al șamponului. Părul devine ușor de pieptănat, mătăsos,  plin de viață, cu volum şi strălucire. Ia-ți adio de la părul uscat, rebel și tern! Reface echilibrul optim de hidratare și are efect antistatic.

Conține 97% substanțe naturale și de origine naturală.

 3. Cremă de păr cu extracte naturale și petrol – împotriva căderii părului (250 ml)

Crema împotriva căderii părului VivaNatura are efecte deosebite datorită componenței complexe de extracte din plante, uleiuri naturale şi o fracţie specială obţinută din petrol, care acționează sinergic pentru a întări și hrăni firul de păr. În România valoarea terapeutică a petrolului asupra părului este cunoscută din timpuri străvechi, iar acum asistăm la o revalorificare a tratamentelor tradiționale, pe baze noi, științifice. Crema este eficientă încă de la prima utilizare. Regenerează rădăcina firului de păr, oprește căderea acestuia, părul devenind astfel rezistent și sănătos.

Conține 96% substanțe naturale.

carton-vivanatura-fluture-animat26-01-16

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *