Beneficiile uimitoare ale fructului de mango pentru păr și sănătate

În timp ce fructele de Mango sunt delicioase, au de asemenea, de oferit o mulțime de beneficii pentru sănătate. Doriți să aveți un ten lipsit de imperfecțiuni și un păr ca-n reclame? Folosiți aceste remedii pe bază de mango și vei obține în scurt timp rezultatele dorite. Cât de des utilizați fructele de mango?

Beneficii aduse părului:

Utilizarea unui balsam de mango complet naturale pot fi la fel de eficient ca și în cazul în care folosiți exclusiv produse cumpărate de la magazin. Se amestecă mango sub formă de piure cu două linguri de iaurt și patru gălbenușuri de ou care apoi se aplică pe păr și se lasă să acționeze câteva minute. Apoi se clătește, ca de obicei.

Vitamina A din mango controlează mătreața destul de bine. Este suficient să aplicați piure mango pe scalp și să îl lăsați să acționeze timp de câteva minute. Acesta va face părul foarte strălucitor.

Aplicarea uleiului de cocos amestecat cu semințe de mango pe păr va ajuta la păstrarea îndelungată a culorii naturale a părului.

Beneficii pentru sănătate:

Consumul regulat al acestor fructe va reda aspectul tânăr al pielii datorită concentrației puternice de antioxidanți a pulpei de mango.

Dacă încercați să vă sporiți fertilitatea pentru a avea un copil, mango vă va oferi mai mult acid folic necesar pentru buna funcționare a aparatului reproducător.

Consumul de alimente ce conțin o cantitate importantă de beta-caroten, așa cum se întâlnește în fructul de mango poate scădea riscul de apariție a astmului.

Fiind bogat în vitamina K, consumul regulat de mango vă va asigura că aveți oase sănătoase și puternice.

Beneficii pentru piele:

Mango redă strălucirea pielii fiind, totodată, un remediu natural benefic în cazul petelor, acneei şi punctelor negre. În compoziţia fructului se găsesc vitamine din complexul B şi beta-caroten, care au proprietatea de a reface țesuturile pielii și de a reda strălucirea tenului.

Pentru obținerea unei măști cu mango sunt necesare să o linguriță de lapte, de o linguriță de miere și o linguriţă din pulpa fructului. Ingredientele se amestecă bine, după care pasta obţinută se aplică pe faţa curată şi se lasă să acţioneze 20 de minute. Se clătește apoi cu apă călduță.

Sursa: Complete Health and Happiness

***

Pachet pentru îngrijirea părului

Pachetul pentru îngrijirea părului conţine:

1. Șampon pentru păr normal şi gras cu lămâie și argan (250ml)

2. Balsam de păr cu aloe şi tătăneasă (250 ml)

3. Cremă de păr cu extracte naturale și petrol – împotriva căderii părului (250 ml) – 50% REDUCERE

remedii-scalp-uscat1. Șampon pentru păr normal şi gras cu lămâie și argan (250ml)

Șamponul pentru păr normal şi gras cu lămâie și argan  este realizat dintr-un amestec de plante si ingrediente care ajută la creșterea sănătoasă, fortifierea și regenerarea părului. Substanțele active din plante, uleiurile naturale presate la rece, argila, lămâia și aloe vera, prin complexul de nutrienți, vitamine, minerale și antioxidanți pe care îl conțin, hrănesc foliculii firului de păr, îmbunătățesc circulația capilară a scaplului, refac structura firul de păr. Samponul cu lămâie și argan înlătură sebumul, dar nu usucă părul, făcându-l strălucitor și plin de vigoare. Acest șampon are o formulă originală care lumineză părul blond și conferă luciu și intensitate părului brunet.

Conține 98,5% substanțe naturale și de origine naturală.

2. Balsam de păr cu aloe şi tătăneasă (250 ml)

Balsamul de păr cu aloe și tătăneasă conține ingredienți activi cu efect nutritiv şi hidratant care amplifică efectul benefic al șamponului. Părul devine ușor de pieptănat, mătăsos,  plin de viață, cu volum şi strălucire. Ia-ți adio de la părul uscat, rebel și tern! Reface echilibrul optim de hidratare și are efect antistatic.

Conține 97% substanțe naturale și de origine naturală.

 3. Cremă de păr cu extracte naturale și petrol – împotriva căderii părului (250 ml)

Crema împotriva căderii părului VivaNatura are efecte deosebite datorită componenței complexe de extracte din plante, uleiuri naturale şi o fracţie specială obţinută din petrol, care acționează sinergic pentru a întări și hrăni firul de păr. În România valoarea terapeutică a petrolului asupra părului este cunoscută din timpuri străvechi, iar acum asistăm la o revalorificare a tratamentelor tradiționale, pe baze noi, științifice. Crema este eficientă încă de la prima utilizare. Regenerează rădăcina firului de păr, oprește căderea acestuia, părul devenind astfel rezistent și sănătos.

Conține 96% substanțe naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *