TMA – Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare

Prima editie a acestui festival s-a desfasurat in urma cu o saptamana la Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti,  a fost un Festival cu sectiuni  de vanzare, Conferinte, Workshop-uri, demonstratii, care se adreseaza asociatiilor, fundatiilor, centrelor, cabinetelor sau firmelor interesate de stiintele spirituale, domeniile terapiilor complementare si medicina alternativa.
Produsele si serviciile prezente in cadrul Festivalului cu Vanzare TMA au putut fi cunoscute, descoperite, incercate si folosite. Acestea sunt create si facute a vindeca, imbunatati, armoniza si spiritualiza modul de viata.  Au fost prezentate vizitatorilor,  gamele extrem de diversificate a procedeele de diagnosticare si vindecare,  prin care se poate ajunge la determinarea statii de sanatate fizica, energetica si spirituala.
Domeniile de activitate prezente au fost:
–  Produse Naturiste
–  Medicina Alternativa
–  Stiinte si Terapii Spirituale
–  Terapii Complementare
Prin diferite demonstratii si conferinte cei care au expus au dorit sa arate oamenilor pentru ca ei sa contientizeze   „cine suntem cu adevărat şi care sunt adevăratele valori ale vieţii”. Prin  aceasta manifestare au avut ocazia sa se reuneasca oamenii preocupaţi de ştiinţele naturale ale vindecării, care aduc un strop de naturaleţe şi echilibru în vieţile noastre tot mai agitate. La festival au expus 80 de firme iar vizitatorii au beneficit de evaluări ale stării de sănătate, testări ale produselor naturiste şi cursuri de specialitate.
Iata ca „pledoaria pentru natural” din interviul domnului Leonard Radut, vine ca o confirmare la interesul tot mai mare al oamenilor pentru cunoasterea si utilizarea metodelor de diagnosticare si vindecare prin metode alternative si mai ales prin terapii naturiste. Curentul celor care abordeaza aceste metode se largeste pe zi ce trece si este o contapondere tot mai mare impotriva legislatie autoritatilor europene si americane de a stopa si interzice accesul si informarea corecta a oamenilor.
Intr-o perioada in care oamenii isi dramuiesc foarte chibzuit cheltuielile, interesul manifestat pentru acest festival – la care s-a platit intrarea (10 ron), participarea si interesul vizitatorilor au fost mai mult decat multumitoare. Curentul tot mai crescut al  celor interesati de terapiile naturiste s-a putut proba la modul practic prin nivelul vanzarilor produselor si serviciilor oferite de expozanti, iar satisfactia de a oferi si a primi s-a simtit din ambele parti.
Participarea noastra la acest festival cu produsele  VivaNatura, ne-a confirma ca munca si ceea ce facem este pe deplin rasplatit prin interesul si dragul cu care cei mai multi dintre oameni recunosteau si alegeau produsele noastre.
Revenind la temele  care au fost abordate în cadrul conferinţelor aceste au fost:  Armonizarea fiinţei umane, Calea Inimii – Calea nondualistă a identitătii esentiale între Om, Lume si Dumnezeu, Fiinţa psihică, Tezaurul omenirii,  Astrologia şi aplicaţiile ei, Tehnici şi principii de meditaţie,  Promiscuitatea minţii, Bolile degenerative şi tehnologia INDIGO, Noile energii şi influenţa lor asupra noastră, Suplimente alimentare bio şi sănătatea holistică, Stima de sine, Puterea vindecătoare a spiritului, Bucătăria ezoterică: hrana ca vehicul energo informaţional, Terapia iertării, Boala privită ca eliberare, Capcanele minţii şi formele înşelătoare ale informaţiei, Ajută-te singur!