Tinctura care curăță și detoxifiază sângele

Un sistem circulator sănătos și curat este esențial pentru menținerea sănătății, deoarece, fără o circulație bună a sângelui, organismul nu poate funcționa eficient la nivelul nici unui sistem. Circulația sănătoasă este esențială pentru sănătatea și vindecarea fiecărei părți a corpului, fără excepție. De exemplu, dacă o persoană încearcă să își îmbunătățească starea de sănătate a ochilor, consumul exclusiv de cantități enorme de morcovi nu va fi eficient fără o irigare sănătoasă a acestei zone a corpului.

Datorită faptului că sistemul circulator este în strânsă legătură cu toate părțile corpului, acesta va începe în mod natural procesul de detoxifiere atunci când va fi capabil, după ce a realizat detoxifierea colonului și rinichilor pentru a îmbunătăți capacitățile sistemului de eliminare a toxinelor.

Iată o formulă de tinctură pentru curățarea întregului sistem circulator:

Această formulă de curățare a sângelui a fost folosită de către vindecătorii naturiști cei mai de succes ai secolului 20, cum ar fi: Dr. Richard Schulze. Oricare dintre aceste plante pot fi folosite pentru a prepara un ceai sau o tinctură, iar unele plante cum ar fi ardeiul iute pot fi consumate direct.

Prepararea unei tincturi puternice pentru detoxifierea sângelui este cel mai eficient mod de păstrarea a plantelor medicinale folosite pentru curățarea sângelui. Ierburile uscate își pierd treptat potența chimică, iar ierburile proaspete se pot perisa repede, dacă nu sunt folosite în cel mai scurt timp de la recoltare. Tincturile necesită mai mult efort pentru preparare dacă nu le achiziționați gata preparate, dar acestea vor rezista ani de zile odată ce sunt realizate preparatele. Tincturile pentru detoxifierea și curățarea sângelui sunt mai puternice atunci când sunt combinate cu alte plante sau ceaiuri.

• 2 părți de flori de trifoi roșu
• 1 parte Lobelia
• 1 parte ardei iute
• 2 părți plantă și rășină de Chaparral
• 1 parte suc de usturoi proaspăt
• 1 parte de brusture plantă (opțional, dar de dorit)
• 1 parte rădăcină de Poke (Phytolacca americana) (opțional, dar de preferat)
• 1 parte rădăcină de ștevie creață (opțional, dar de preferat)
• 1 parte rădăcină Goldenseal (opțional, dar de preferat)

Se mărunțesc toate ingredientele și se acoperă cu alcool de 40-70°. După macerare care durează 1-2 săptămâni, tinctura poate fi strecurată și păstrată în sticluțe de culoare închisă, într-o încăpere răcoroasă.

Sursa: All4naturalHealth

***

Sedentarismul, obezitatea, profesiile care presupun statul prelungit în picioare, alimentaţia bogată în grăsimi şi în sare, consumul de alcool şi expunerea excesivă la soare, pierderea naturală a elasticității venelor, duc la apariţia insuficienţei venoase, a varicelor şi, implicit, a durerilor de picioare. Aceste afecțiuni, care au o frecvență mai mare în rândul femeilor, dar de care, totuși, nici bărbații nu sunt scutiți, au acum o soluție supereficientă.

Laboratoarele Genna – VivaNatura au creat un produs 100% natural, Varicastan, o cremă pentru masajul picioarelor cu circulație periferică deficitară și varice, cu hamamelis și castan, care îmbină principiile active din plantele într-o formulă ideală pentru confortul și sănătatea picioarelor tale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *