10 sfaturi care vă vor ajuta să aveți gene mai lungi!

Există vreo fată care nu vrea gene lungi și bogate? Genele dese atrag atenția asupra ochilor, motiv pentru care  încercăm să folosim cât mai des bagheta fermecată a rimelului și cleștișorilor de întors genele (care, de fapt, arată mai mult ca un fel de dispozitiv de tortură medieval).

Aruncați rimelul și renunțați la extensii, pentru că acum puteți să faceți genele să crească frumos fără să fie nevoie de elemente artificiale. Aceste sfaturi vă vor face gene frumoase și lungi în cel mai scurt timp!

1. Periați sau pieptănați genele

perie-geneExistă piepteni mici pe care îi puteți folosi la perierea genelor, care le va ajuta să se dezvolte și să se dezvolte complet și lungi.

2. Utilizați vaselină

vaselinaPuteți folosi o perie de rimel pentru a întinde vaselină pe gene. Va dura ceva timp înainte de a vedea rezultate, dar este ușor și funcționează perfect! În plus, acesta este un machiaj ușor, de zi, excelent pentru birou!

3. Ulei de măsline pe timp de noapte

ulei maslineMasați ușor genele cu un pic de ulei de măsline pe care să îl mențineți pe pleoape pe timpul nopții. Genele vor absorbi toate vitaminele și mineralele sănătoase pe care acesta le conține.

4. Masați pleoapele

Masarea ușoară a pleoapelor (și ne referim la un masaj delicat, pentru că pielea din jurul ochilor este foarte subțire și, prin urmare, foarte sensibilă) poate stimula foliculii de păr, ceea ce înseamnă că genele vor deveni mai puternice și mai bogate în cel mai scurt timp!

5. Dietă sănătoasă cu fructe și legume din belșug!

Suntem convinși că ați aflat până acum destul de multe informații cu privire la beneficiile consumului de alimente sănătoase! Unul dintre aceste beneficii pentru sănătate sunt genele lungi mătăsoase! Consumul de alimente grase și prăjite poate inhiba creșterea genelor!

6. Aveți nevoie de proteine

Când vinde vorba despre dietă, accentul se pune pe anumite proteine! Proteinele ​​vor ajuta cu adevărat creșterea genelor și părului!

7. Biotina (vitamina B)

Biotina este o vitamină de tip B, care va ajuta la creșterea genelor incredibil de rapid! Dacă o veți adăuga la suplimentele zilnice pe care le consumați în mod regulat, veți observa imediat diferența!

8. Uleiul De cocos

Aplicați acest remediu zilnic pentru a încuraja creșterea și fortifierea firelor de păr.

9. Suplimentele zilnice

Corpul are nevoie de aminoacizi pentru a susține creșterea părului.

10. Antioxidanți

Antioxidanții sunt importanți pentru creșterea părului și dezvoltarea normală a acestuia. El ajută vindecarea și repararea genelor și previne distrugerea părului și apariția vârfurilor despicate. Aceste vitamine se găsesc în citrice, avocado și legume cu frunze verzi.

Sursa: Amazing Braids

***

Masca de față creată de Vivanatura este un produs 100% natural, care are în compoziție argilă activă, uleiuri naturale de jojoba și palmier, extract de lavandă, tea tree și trandafiri. Această formulă are un rol puternic de revigorare și hrănire, curăță porii în profunzime, previne apariția acneei.

Formula benefică și eficientă a Măștii de față cu argilă activă și trandafir de la VivaNatura conferă tenului strălucire și vigorare datorită conținutului de uleiuri naturale, care au puternice efecte antioxidante și regeneratoare și a extractului de gălbenele și mușețel, care calmează și liniștesc tenul.

După îndepărtarea măştii cu apă călduţă, recomandăm aplicarea Cremei de față pentru ten normal si sensibil, cu argint si aur coloidal, efectele fiind astfel mult mai pronunțate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *