Străvechea plantă chinezească Fo-Ti – cel mai bun remediu natural împotriva căderii părului

Planta chinezească Fo-Ti, de asemenea, cunoscută sub numele de He Shou Wu și Polygonum multiflorum, este un tratament extrem de eficient împotriva pierderii părului remarcându-se în multitudinea de produse destinate întreținerii podoabei capilare, cum ar fi vitamine, suplimente nutritive, medicamente farmaceutice și diferite alte creme. Fo-Ti nu este doar un produs pe bază de plante naturale util pentru refacerea podoabei capilare, dar, de asemenea, poate ajuta la recăpătarea culorii naturale a acestuia.

Chinezii cred Fo-Ti acționează ca un tonic pentru longevitate. Acesta are multe utilizări în medicina tradițională chineză și este folosit pentru boli variind de la îmbătrânire prematură, slăbiciune, boli infecțioase și angina pectorală până la impotență. Este renumită pentru capacitatea de a restabili nivelul de energie al organismului și este, de asemenea benefic ca stimulent digestiv. Pe lângă toate acestea este și un excelent leac împotriva calviției!

Cum ajută ierburile chinezești refacerea părului și cum pot preveni pierderea acestuia?

Plantele chinezești tratează mai mult decât foliculii de păr și scalpul. Medicina orientală vede căderea părului în corelație directă cu energia renală redusă și circulația slabă sau toxicitatea. Tonicele pe bază de plante folosesc o abordare holistică și tratează întregul corp. Medicina chineză consideră că prin consolidarea organelor cu funcții de eliminare a toxinelor, rinichilor și ficatului, precum și prin creșterea circulației la nivelul scalpului prin foliculii de par sănătoși, fluxul de sânge poate stimula refacerea părului.

Plantele tonice chinezești acționează ca remedii împotriva alopeciei

Îmbunătățirea calității sângelui unei persoane, echilibrarea hormonilor și creșterea circulației la nivelul scalpului și capului poate fi realizat printr-o varietate de plante preparate ca tonic de plante sau sun formă de ceai. Fo-Ti sau He Shou Wu este planta primară utilizată pentru creșterea părului, fie exclusiv, fie în combinație cu alte plante, cum ar fi Ligustrum, dang gui, drynaria și susan.

Totuși, remediile nu acționează instantaneu. Odată ce esența interioară sau forța vitală este recăpătată, efectele benefice ale acestor tratamente pe bază de plante pot fi văzute la nivelul scalpului și părului.

Cum se utilizează Fo-Ti pentru regenerarea părului și revitalizarea culorii

O perioadă de timp de trei săptămâni până la un an este considerată de fitoterapeuții chinezi ca un interval acceptabil în care se vor putea observa modificările adecvate apărute la nivelul scalpului pentru a restabili desimea naturală a părului, îndepărta alopecia și reface pigmentul natural al părului.

Consultați un medic specializat în medicina orientală sau un expert în plante chinezești pentru prepararea compusului și dozarea corespunzătoare.

Sursa: Natural News

♦♦♦

Vivanatura vine în întâmpinarea necesităților legate de îngrijirea adecvată a părului cu produse special create din ingrediente naturale, eficiente și ușor de folosit.

Masca de păr VivaNatura este un produs natural, conceput pentru refacerea și fortifierea firul de păr, redând elasticitatea și vitalitatea părului deteriorat. Masca îmbină într-o formulă completă ingrediente cu o acțiune puternică de regenerare a podoabei capilare: uleiuri naturale și substanțe active din plante. Hidratează și redă strălucire părului uscat și tern. Însă este recomandat pentru toate tipurile de păr prin acțiunea sa profund hrănitoare și revitalizantă.

Utilizarea întregii game de îngrijire a părului VivaNatura sporește efectele binefăcătoare ale Măștii de păr. Spre exemplu utilizarea Șamponului pentru păr uscat cu Aloe și Brusture după aplicarea măștii de păr, iar la final a Balsamului de păr cu Aloe și Tătăneasă va crește la maxim eficiența Măștii de păr în situația unui păr uscat și degradat.
Aplicarea Măștii de păr VivaNatura se repetă la 5 – 7 zile având grijă să creștem intervalul de timp în situația amplificării secreției de sebum. Rareori poate influența ușor culoarea părului vopsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *