5 moduri de a stimula creșterea naturală a părului (I)

Căderea părului … cu toții știm ce înseamnă asta. Uneori ne simțim de parcă ne-am pierde identitatea, atunci când boala autoimună și medicamentele prescrise pot determina căderea masivă a mai mult de jumătate din păr. Când ne hotărâm să adoptăm o abordare holistică a sănătății care implică schimbări în nutriție și stil de viață, putem ajunge să stopăm, nu numai efectele medicamentelor, dar și să reluăm procesul de creștere sănătoasă a părului.
Iată care sunt cele cinci etape esențiale pentru procesul de stimulare a creșterii părului, și sperăm că vă va fi de folos, de asemenea!

1. Creșterea părului depinde de cantitatea adecvată de acid din stomac

De ce acidul gastric – acidul clorhidric, de fapt – are de a face cu creșterea naturală a părului? Când vine vorba de acest proces de stimulare a foliculului pilos, toată chimia se reduce la doi factori cheie: aportul de nutrienți și asimilarea de nutrienți. Nivelul adecvat de acid din stomac este în mare parte responsabil pentru asimilarea de nutrienți.

Știați că 90% dintre oameni au prea puțin acid gastric și, în realitate, acesta nu este aproape niciodată în exces? Oamenii de multe ori cred că arsurile la stomac și indigestia sunt cauzate de prea mult acid în stomac, dar în realitate procesul este invers. Când suntem stresați și înregistrăm deficit de nutrienți, producția noastră de suc gastric scade drastic. Arsurile la stomac apar și pentru că stomacul nu este de fapt un rezervor de acid așa cum ar trebui să fie – masa noastră rămâne în stomac prea mult timp, provocând tensiune digestivă.

Iată cum influențează procesul creșterea părului:

1. Părul este compus din cheratină, care este o proteină. Avem nevoie de un aport adecvat de proteine ​​din dietă și un proces eficient de asimilare pentru un păr sănătos.

2. Când consumăm proteine, digestia începe în stomac. În timpul mesei, stomacul nostru ar trebui să fie extrem de acid pentru a începe descompunerea proteinei în aminoacizi.

3. Acidul gastric suficient semnalează de asemenea digestiei să înceapă să se manifeste mai departe la nivelul tractului digestiv. Semnalează eliberarea de enzime digestive, care în continuare vor descompune proteinele, grăsimile și carbohidrații.

4. Când digerăm corect hrana, vom face mai mult decât să căpătăm șuvițe sănătoase de păr. Realizăm echilibrarea hormonilor și un metabolism sănătos, doi factori care vor fi discutați ulterior mai jos, ceea ce va susține creșterea părului în mod natural.

Pe scurt, acidul din stomac = asimilarea proteinelor = cărămizile de bază pentru un păr sănătos.

Sursa: Empowered Sustenance

(va urma)

***

Tehnologia VivaNatura înglobează anumite aspecte inovatoare, care au permis realizarea unui produs special, destinat îngrijirii atente a părului.

Crema împotriva căderii părului VivaNatura are efecte deosebite datorită componenței complexe de extracte din plante, uleiuri naturale şi o fracţie specială obţinută din petrol, care acționează sinergic pentru a întări și hrăni firul de păr. În Romania valoarea terapeutică a petrolului asupra părului este cunoscută din timpuri străvechi, iar acum asistăm la o revalorificare a tratamentelor tradiționale, pe baze noi, științifice. Crema este eficientă încă de la prima utilizare. Regenerează rădăcina firului de păr, oprește căderea acestuia, părul devenind astfel rezistent și sănătos.

One thought on “5 moduri de a stimula creșterea naturală a părului (I)

  1. zoicas viorica says:

    Am cumparat crema impotriva caderii parului si samponul pentru par gras, am inceput tratamenul de 2 saptamani sper sa otin rezultate satisfacatiare am 65 ani, din luna iunie mi-am reglat alimentatia si consum multe proteine si legume, dar de atunci am observat ca imi cade parul, desi am tunsura scurta, nu a fost niciodata vopsit nici permanent este foarte putin grizonat Am sa va mai informez despre starea parului meu si dupa tratament, ma bucur ca v-am descoperit, va doresc Sarbatori frumoase, An Nou prosper !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *