5 Alimente cu efecte surprinzătoare pentru frumusețe

Toate fructele și legumele proaspete au puteri magice atunci când vine vorba de părul lucios, pielea curată și unghiile puternice. Cu toate acestea, cele pe care le-am ales pentru articol sunt, probabil, nu la fel de bine cunoscute pentru beneficiile importante pe care le aduc frumuseții. Încercați să includeți aceste alimente în dietă, dacă vrei să arătați foarte bine, fără a fi nevoite să recurgeți la botox sau alte remedii nenaturale.

1. Ardeiul roșu. Toate alimentele roșii și portocalii conțin beta-caroten. Ardeiul roșu este un puternic antioxidant, deosebit de eficient pentru înfrumusețare datorită mineralelor A. C, și K. Vitaminele A și C pot preveni deteriorarea celulelor care determină apariția îmbătrânirii premature, iar acestea pot reduce, de asemenea, inflamația, care poate provoca o aspectul umflat al feței. Ardeii conțin, de asemenea, vitamina K., care are la rândul ei proprietatea excelentă de a proteja celulele de degradare.

2. Spanacul. Toate frunzele verzi sunt de fapt foarte eficiente din punct de vedere al frumuseții datorită clorofilei pe care o conțin. Există, de asemenea o mulțime de alte fitochimicale și fibre din spanac care ajută la curățirea sângelui, iar aceasta se va vedea pe tenul dvs.

3. Turmeric. Acest condiment indian de culoare galbenă are puternice calități antioxidante. Turmericul ajută în protejarea celulelor noastre de radicalii liberi și, de asemenea, contribuie la curățarea deșeurilor metabolice din organismele noastre. Este, de asemenea mare un bun detoxifiant pentru ficat înlesnind eliminarea oricăror otrăvuri și substanțe chimice care sunt stocate la acel nivel.

4. Semințele de dovleac. Wow. Acestea sunt într-adevăr puternice Ce nu au semințele de dovleac în ele?! Semințele de dovleac conțin niveluri ridicate de zinc, calciu, potasiu, magneziu, și vitamine B, C și E. Acestea au, de asemenea, o cantitate importantă de aminoacizi și acizi grași omega-3, toate esențiale pentru menținerea celulelor sănătoase. Consumați un pumn de semințe de dovleac în mod regulat și veți observa cu siguranță o schimbare în aspectul dvs. fizic.

5. Pătrunjelul. Data viitoare când veți descoperi farfuria decorată cu pătrunjel, nu-l împingeți la o parte. Aceasta este o plantă destul de puternică atunci când vine vorba de efectele anti-îmbătrânire, precum și purificare și curățare a organismului. Pătrunjelul conține vitaminele A și C, precum și flavonoide antioxidante care protejează celulele de daunele pe care le aduc radicalii liberi. Pătrunjelul, de asemenea, ajută la purificarea sângelui, ucide bacteriile, ușurează digestia și curăță toxinele din ficat.

Cel mai bun lucru este că toate aceste alimente sunt ușor de inclus în dieta dumneavoastră. Adăugați turmeric la suc și combinați-le cu alte alimente pentru a prepara niște salate care vă vor întreține frumusețea. Cine a spus că frumusețea este greu de menținut?

Sursa: Rachels Wellness

♦♦♦

Masca de față de la Vivanatura este un produs 100% natural, care are în compoziție argilă activă, uleiuri naturale de jojoba și palmier, extract de lavandă, tea tree și trandafiri. Această formulă are un rol puternic de revigorare și hrănire, curăță porii în profunzime, previne apariția acneei.

Formula benefică și eficientă a Măștii de față cu argilă activă și trandafir de la VivaNatura conferă tenului strălucire și vigorare datorită conținutului de uleiuri naturale, care au puternice efecte antioxidante și regeneratoare și a extractului de gălbenele și mușețel, care calmează și liniștesc tenul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *