Scapă RAPID de RIDURILE PREMATURE

Ridurile sunt una dintre cele mai mari griji ale femeilor, pe măsură ce înaintăm în vârstă și apar în principal din cauza țesutului mort al pielii sau datorită faptului că pielea pierde colagen. Pentru a lupta împotriva ridurilor putem folosi loțiuni scumpe și creme care se găsesc în mod normal pe piață, dar ceea ce este cel mai interesant este că ridurile pot fi de fapt, a ameliorate rapid remedii de casă foarte simple și cea mai bună parte este că ingredientele sunt naturale și ușor de găsit în bucătăria oricui și, de asemenea, foarte ieftine și ușor de preparat.

Iată câteva dintre acestea:

Un albuș de ou și un sfert de linguriță de cafea proaspăt măcinată pot fi amestecate împreună pentru a pregăti o mască, apoi aplicată pe zonele predispuse la riduri, timp de aproximativ o jumătate de oră, după care masca se poate curăța. Albușul de ou are rolul de a strânge pielea și cafeaua este ideală pentru exfoliere.

Uleiul extra virgin, despre care se spune că este un rezervor de agenți antioxidanți, reface bariera de umiditate pierdută și este adesea recomandat pentru demachiere. Dacă se amestecă cu suc de lămâie, care conține acid citric, și se combină cu zahăr se obține un exfoliant blând care se aplică printr-o mișcare circulară timp de un minut și se spală cu apă caldă pentru efecte mai rapide.

Tomatele au proprietăți anti-îmbătrânire, mai  ales atunci când sunt amestecate cu sare de mare pentru obținerea unui amestec declarat a fi unul dintre remediile eficiente de reînnoire a stratului exterior de celule ale pielii. Licopenul din roșii acționează cel mai bine atunci când sunt încălzite, prin urmare, acestea pot fi, de asemenea, amestecate cu sare fiartă astfel încât să se poată realiza o mască de gomaj, care se aplică pe față și se spală după aproximativ o jumătate de oră.

Aceste remedii se recomandă să se utilizeze de cel puțin două ori pe săptămână pentru rezultate bune, ele sunt, de asemenea recomandate deoarece sunt naturale, spre deosebire de cremele și loțiunile din comerț care conțin numeorase substanțe chimice dăunătoare.

Sursa: MetaGirly

.    .    .

Lotiune tonica pentru ten normal

lotiune-tonica-albastrele-vivanaturaEste un produs de curățare a tenului ce se aplică după demachiere. Ajută la eliminarea efectului de față care “strânge”, hidratează tenul, calmează pielea uscată și iritată și îi conferă o senzație de catifelare.

Loțiunea se aplică pe fața curată cu ajutorul unei dischete demachiante, fără a insista prea mult în zona ochilor, deoarece în această zonă pielea este foarte sensibilă .

Se folosește pentru împrospătarea tenului – are efect tonic și hidratant, reglează nivelul pH-ului și pregătește pielea pentru absorbția cremei. Este necesar să introducem în programul de îngrijire zilnică a tenului loțiunea de față, pentru că aceasta este chiar cheia pentru un ten curat și sănătos, ce face ca pielea să își recapete prospețimea.

Loțiunea tonică conține ingrediente specifice pentru a trata diferite probleme ale tenului. Are în compoziție ingrediente umectante (care au rolul de a oferi umezeala pielii – glicerină, acid hialuronic, lactat de sodiu), aloe și extracte active din plante cu proprietăți emoliente, tonice și hidratante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *