Beneficiile neașteptate ale vinului roșu pentru păr!

Beneficiile vinului tău roșu preferat sunt destul de multe, dar nu mulți oameni știu că acesta aduce numeroase avantaje pentru frumusețe, de asemenea. Unele persoane sunt reticente cu privire la beneficiile sale și devin neîncrezători când află că vinul roșu are numeroase calități îl recomandă inclusiv în tratamente cosmetice pentru îngrijirea corpului, părului sau a pielii.

Așadar, să vorbim despre beneficiile pe care vinul roșu le poate avea pentru păr.

  1. Este un excelent balsam pentru păr:

Uitați de măștile cu albușul de ou și miere, pe care le-ați utilizat până recent pentru a menține părul bine hrănit și începeți să utilizați vin roșu. Veți fi plăcut surprinse! Nu mai este nevoie să pregătiți măști de păr complicate cu ou, tot ceea ce aveți de făcut este să vă clătiți părul cu vin roșu după spălarea cu șampon.

2. Protejează părul împotriva razelor UV:

Expunerea părului la soare, fără nici o protecție cauzează deteriorarea excesivă a părului. Pentru a preveni uscarea, pierderea strălucirii și a structurii naturale a acestuia, încercați să clătiți părul cu vin roșu în mod regulat.

3. Previne apariția mătreții:

Mătreața este o problemă frecvent tratată a părului. Clătirea părului cu vin roșu în mod regulat, poate crește fluxul de sânge la nivelul scalpului, întărește vasele de sânge și elimină șansele de apariție a mătreții.

4. Redă aspectul natural părului deteriorat de vopsiri repetate:

Acest lucru se datorează faptului că vinul roșu conține o mulțime de antioxidanți, care pot repara părul tern și deteriorat. Dacă părul și-a pierdut aspectul lucios și sănătos, aplicarea de vin rosu este soluția potrivita pentru recăpătarea strălucirii acestuia. Mai mult, vinul roșu stimulează creșterea naturală a părului.

Sursa: SecretsInHealth

 *   *   *

Șampon Antimătreață

sampon-antimatreata-vivanaturaMai mult de o treime din populatia globului este afectata de matreata, ce poate fi un factor de disconfort care poate afecta viata sociala. Matreata este rezultatul eliminarii excesive de celule moarte de pe suprafata scalpului din diverse cauze, cum ar fii: stresul, scalpul uscat sau dereglarile hormonale.

Laboratoarele Genna-VivaNatura isi imbogatesc gama de ingrijire a parului cu un nou produs care vine in intampinarea acestei probleme: Samponul antimatreata cu rozmarin si ulei de tea-tree.

Samponul este un produs natural cu rol antimicotic, antiseptic care ajuta la indepartarea rapida a matretii si previne aparitia ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *