5 moduri de a utiliza un ingredient care promite să rezolve toate problemele părului și de frumusețe

Ierburile sunt una dintre cele mai prețioase comori pe care ni le-a dăruit natura, mai ales că par să se adreseze tuturor necesităților feminine. Acestea sunt eficiente când sunt încorporate în produsele pentru îngrijirea frumuseții, care nu au efecte secundare dăunătoare.

În prezent, din ce în ce mai multe produse cosmetice organice, includ aceste plante în produsele cosmetice, iar utilizarea extractelor de plante medicinale a devenit o tendință generală în domeniul îngrijirii frumuseții pe măsură ce tot mai mulți oameni devin conștienți de beneficiile acestora. Așadar printre multe alte plante medicinale destinate îngrijirii părului, ROZMARINUL este ușor disponibil și poate rezolva aproape toate problemele legate de întreținerea părului și a pielii.

Proprietăți și beneficii:

  1. Vitaminele și antioxidanții pe care le conține ajută la diminuarea aspectului capilarelor de la suprafața pielii, oferind tenului matur un aspect mai suplu și mai ferm.
  2. Rozmarinul stimulează circulația sanguină în întreg organismul.
  3. Are proprietăți anti-inflamatoare, care, în mod indirect, ajută la diminuarea acneei.
  4. Este un medicament natural și în prepararea produselor alimentare.
  5. Acesta este adesea folosit ca ingredient în săpunuri, uleiuri de păr, creme, șampoane etc.

Beneficii pentru păr.

1. Rozmarinul este utilizat pe scară largă pentru îngrijirea părului. Acesta are capacitatea de a stimula foliculii și de a controla căderea părului. De asemenea, face parul să crească mai des și mai puternic. De asemenea, se crede că uleiul de rozmarin încetinește căderea prematura a părului și albirea acestuia.

 2. Rozmarinul este extrem de benefic în controlul mătreții. Masajul regulat cu acest ulei hrănește, stimulează scalpul și ajută la eliminarea mătreții. Acesta tratează, de asemenea, scalpul uscat, datorită proprietăților sale anti-bacteriene.

Sursa: Metagirly

 *   *   *

Șampon Antimătreață

sampon-antimatreata-vivanaturaMai mult de o treime din populatia globului este afectata de matreata, ce poate fi un factor de disconfort care poate afecta viata sociala. Matreata este rezultatul eliminarii excesive de celule moarte de pe suprafata scalpului din diverse cauze, cum ar fii: stresul, scalpul uscat sau dereglarile hormonale.

Laboratoarele Genna-VivaNatura isi imbogatesc gama de ingrijire a parului cu un nou produs care vine in intampinarea acestei probleme: Samponul antimatreata cu rozmarin si ulei de tea-tree.

Samponul este un produs natural cu rol antimicotic, antiseptic care ajuta la indepartarea rapida a matretii si previne aparitia ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *