Remedii simple și eficiente pentru picioare obosite

Există numeroase persoane care resimt oboseala picioarelor pe tot parcursul zilei. Cel mai rău este când aceștia se aleg cu dureri de picioare și senzația că nu pot merge pe jos.

Dacă sunteți una dintre aceste persoane care suferă de sindromul picioarelor obosite în mod frecvent, iată câteva remedii rapide, care vă pot ajuta să scăpați de senzația de picioare obosite.

• Pregătiți un lighean cu apă caldă; asigurați-vă că nu este foarte fierbinte. Adăugați puțină sare, o lingură ar trebui să fie suficientă și să înmuiați picioarele în apă timp de aproape 15-20 de minute. Acest remediu rapid este sigur că vă va ajuta să scăpați de senzația de picioare obosite.

• Puteți încerca, de asemenea, această metodă. Se amestecă o lingură de ulei de ficat de cod într-un pahar de suc de portocale și se consumă înainte de a merge la culcare. Veți remarca cu siguranță o diferență prin reducerea senzației de oboseală pe care o observați în picioare.

• Puteți amesteca, de asemenea, miere și suc de lămâie într-o cană de apă caldă. Acest amestec are rol de întinerire a țesuturilor și poate reduce senzația de dureri și picioare obosite.

• Includeți în dietă alimente bogate în calciu, fibre, proteine și vitamina E. Aceste ingrediente, atunci când sunt consumate în cantități adecvate vă vor ajuta la menținerea stării bune de sănătate a picioarelor.

Pentru a scăpa de oboseala picioarelor și durere, este important să vă odihniți suficient, astfel încât picioarele să poată lua o pauză binemeritată. Dacă purtați tocuri înalte, atunci este recomandabil să evitați purtarea acestora în zilele când vă simțiți picioarele obosite. De asemenea, adoptați o dietă sănătoasă și echilibrată care vă oferă suficient calciu si vitamina E pentru a micșora senzația de oboseală a picioarelor și dureri de departe.

Sursa: HealthGuidance

.   .   .

Picioare obosite – balsam răcoritor

picioare-obositeSenzația de picioare obosite, dureroase și grele care apare de obicei la sfârșitul unei zile. Picioare obosite, stresante de muncă, sau cauzată de temperaturile ridicate din timpul verii, statul prelungit în picioare, lucrul îndelungat la birou, mersul pe tocuri, este o problemă firească a omului contemporan. Dacă este remediată la timp, ea se limitează la un simplu disconfort, care va dispare în cele din urmă, evitând astfel agravarea tulburărilor de circulație.

Balsamul răcoritor, cu eucalipt, pentru picioare umflate și obosite VivaNatura, este soluția optimă pentru alinarea acestor simptome. Principiile active din plante sunt combinate sinergic într-o formulă ideală pentru revigorarea și revitalizarea picioarelor obosite, cu efectele stimulativ-decongestionate a picioarelor umflate. Masarea picioarelor cu Balsamul răcoritor cu eucalipt VivaNatura răsfață și energizează picioarele, oferă o senzație de confort și hidratare. Stimulează circulația venoasă, calmează și răcorește picioarele grele și inflamate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *