4 Probleme grave de sănătate care pot apărea dacă stai cu picioarele încrucișate

Trecerea genunchilor unul peste celălalt în timp ce stați la birou poate părea un gest natural multora. Cu toții considerăm că este elegant și specific feminin. Este aproape a doua natură a noastră, așa că nu ne gândim prea des la consecințe.

Chiar dacă adoptăm această postură în mod automat, este bine să știm că pot exista unele efecte serioase ale șederii cu picioarele încrucișate. Să vedem așadar, care sunt consecințele șederii în această postură.
1. Poți suferi de paralizia nervului peronier

Dacă stați cu picioarele încrucișate pentru o perioadă lungă de timp, atunci este posibil să ajungeți să suferiți în curând de o boală numită paralizia nervului peronier. Prin urmare, încercați să evitați adoptarea acestei poziții pe perioade îndelungate de timp.

2. Puteți suferi deplasarea articulațiilor șoldului sau picioarelor

Adoptarea acestei poziții pentru mult timp poate cauza probleme serioase articulațiilor dumneavoastră. Acestea pot suferi ușoare deplasări care s-ar putea dovedi problematice în viitor. Adesea, acestea se manifestă ca probleme de mers pe jos.

3. Alinierea coloane vertebrale poate suferi dezechilibre

Cu toții știm că alinierea corectă a coloanei vertebrale este necesară în menținerea posturii corecte a corpului. Utilizarea frecventă a posturii șezând cu picioarele încrucișate poate perturba echilibrul coloanei vertebrale ceea ce poate rezulta în postura defectuoasă a întregului corp.

4. Pot apărea varice apar la nivelul gambelor

Venele varicoase sau venele sub formă de pânză de păianjen sunt foarte neatrăgătoare și pot provoca o mulțime de probleme, cum ar fi dureri de picioare, senzație de arsură, crampe și creștere senzației de oboseală. Aceste vene apar atunci când ne așezăm continuu în aceeași postură. În general, se manifestă la persoanele care stau mereu cu picioarele încrucișate.

Sursa: WittyFeed

.   .   .

Picioare obosite – balsam răcoritor

picioare-obositeSenzația de picioare obosite, dureroase și grele care apare de obicei la sfârșitul unei zile. Picioare obosite, stresante de muncă, sau cauzată de temperaturile ridicate din timpul verii, statul prelungit în picioare, lucrul îndelungat la birou, mersul pe tocuri, este o problemă firească a omului contemporan. Dacă este remediată la timp, ea se limitează la un simplu disconfort, care va dispare în cele din urmă, evitând astfel agravarea tulburărilor de circulație.

Balsamul răcoritor, cu eucalipt, pentru picioare umflate și obosite VivaNatura, este soluția optimă pentru alinarea acestor simptome. Principiile active din plante sunt combinate sinergic într-o formulă ideală pentru revigorarea și revitalizarea picioarelor obosite, cu efectele stimulativ-decongestionate a picioarelor umflate. Masarea picioarelor cu Balsamul răcoritor cu eucalipt VivaNatura răsfață și energizează picioarele, oferă o senzație de confort și hidratare. Stimulează circulația venoasă, calmează și răcorește picioarele grele și inflamate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *