Scapă de părul alb cu un singur ingredient!

Există numeroase vopsele pentru păr pe piață, care pretind că pot acoperi părul alb. Acestea funcționează în mod corespunzător, dar pot afecta, de asemenea, părul în mod semnificativ din cauza cantității mari de substanțe chimice pe care le conțin. Produsele care conțin substanțe chimice pot deteriora părul și scalpul datorita otrăvurilor toxice pe care le includ în compoziție. De aceea este indicat să încercați să cumpărați și să utilizați șampoane și balsamuri complet naturale.

Mai mult decât atât, uneori avem nevoie urgentă să acoperim firele albe de păr în cel mai scurt timp, și este posibil să nu avem la dispoziție timp pentru a merge la coafor, sau pentru a efectua vopsirea părului acasă.  Mai mult decât atât, produsele pentru vopsirea părului sunt adesea, prea scumpe. Așadar, de ce să fim nevoite să plătim bani grei, dacă există leacuri naturale pentru o acoperirea părului alb.

Instrucțiuni:

  • curățați de coajă 5 cartofi.
  • turnați 2 pahare de apă într-o oală.
  • apoi, se adaugă cojile de cartofi.
  • lăsați amestecul pe foc până se fierbe și apoi lăsați să clocotească timp de cinci minute.
  • luați oala de pe foc și lăsați să se răcească.
  • scurgeți cojile și puneți-le într-un castron.
  • adăugați ulei de rozmarin sau ulei esențial de lavandă pentru o aromă revigorantă.

Utilizare:
Se spală părul ca de obicei. Masați apoi, părul și scalpul cu amestecul obținut prin fierbere. Firele de păr alb vor dispărea în cel mai scurt timp!
Sursa: metaGirly

***

Șampon pentru păr uscat

sampon-par-uscatVivaNatura își completează gama de produse pentru îngrijirea părului cu noulȘampon pentru păr uscat cu Aloe și Brusture. Este un șampon recomandat pentru fortificarea și regenerarea naturală a părului uscat, fragil și lipsit de vitalitate. Factorii care determină uscarea părului pot fi atât de natură înternă cît și externi: expunerea îndelungată la soare, spălatul excesiv – în special cu produse pe bază de substanțe chimice puternice -, folosirea de produse pentru hairstyling, a uscătorului de păr, a plăcii de păr, vopsirea părului, etc. Cantitatea insuficientă de uleiuri și hidratanți naturali, reprezintă cauza deshidratării. Părul uscat este friabil (se rupe ușor), se electrizează, îi lipsește strălucirea, flexibilitatea și rezistența. Este aspru la atingere și are un aspect tern.

Șamponul natural de la VivaNatura pentru păr uscat oferă hidratarea optimă necesară acestui tip de păr. Plantele medicinale: brusture, urzică, mentă, tătăneasă, mesteacăn, salcie, din noua formulă a șamponului natural VivaNatura,conțin o mare varietate de vitamine și antioxidanți, vitale pentru sănătatea părului și a scaplului. Aloe vera renumită pentru proprietățile sale vindecătoare și regenerante, calmează pielea uscată și iritată a scalpului, fortifică rădacinile părului și împiedică astfel căderea acestuia. Brusturele hrănește și stimulează creșterea părului, este un bun tonic capilar, conține vitaminele din complexul B, fiind un remediu tradițional pentru îngrijirea părului. Șamponul conține, de asemenea, ulei de ricin, folosit de secole în scopuri terapeutice, oferă multiple beneficii datorită concentrației mari de acizi grași nesaturați. Șamponul conferă luciu și volum părului uscat și tern precum și un aspect sănătos. Părul devine suplu, mătăsos și ușor de pieptănat, își recapătă elasticitatea și rezistența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *