Uitați de șampoanele scumpe de la salonul de coafură: acum vă puteți prepara un super șampon reparator pentru păr chiar acasă

Părul este de mult timp un adevărat standard de frumusețe și de clasă. Des și strălucitor, coafat cu atenție, a fost dintotdeauna un semn al sănătății, puterii și vitalității. Ca urmare, cu toții căutăm în mod constant metode și tratamente pentru înfrumusețarea aspectului natural al părului.

Totuși, nu este nevoie să cheltuim averi sau să petrecem ore întregi în fața unei oglinzi pentru a obține frumusețea exterioară care să reflecte persoana magnifică ce se află în interiorul nostru. Există mai multe soluții pentru ca oglindă magică să ne ajute să reflectăm imaginea dorită. Iată o modalitate naturală și rapidă nu numai de a îndesi părul, dar și de a scoate în evidență strălucirea acestuia.

Rețeta poate fi preparată și folosită în fiecare zi fără teama de deteriorare a părului sau de tratare excesivă a acestuia.

Veți avea nevoie:

• 750ml șampon simplu de urzică
• 2 fiole de vitamina B
• 30ml de emulsie îmbogățită cu vitaminele A și D
• 50ml ulei de ricin
•  100 ml de soluție lichidă de pantenol
• 30ml picături de soluție concentrată de urzică
• o sticlă goală de 1 litru pentru a păstra amestecul

Se toarnă totul în flacon și se amestecă bine. Uleiurile se vor separa ulterior, dar dacă agitați bine înainte de utilizare amestec va deveni perfect omogen.

Concentrațiile mari de acid ricinoliec, acid pantotenic, vitamina B5, Vitamina E sunt doar câteva dintre ingredientele active care au rolul de a înmuia și de a întări firul de păr. Uleiul de urzică este uimitor pentru repararea și menținerea scalpului și a firelor de păr sănătoase. Urzica stimulează în mod natural fluxul de sânge, ceea ce va accelera procesul natural de creștere a părului crește și sănătatea acestuia.

Sursa: SimpleOrganicLife

***

Șampon pentru păr uscat

sampon-par-uscatVivaNatura își completează gama de produse pentru îngrijirea părului cu noul Șampon pentru păr uscat cu Aloe și Brusture. Este un șampon recomandat pentru fortificarea și regenerarea naturală a părului uscat, fragil și lipsit de vitalitate. Factorii care determină uscarea părului pot fi atât de natură înternă cît și externi: expunerea îndelungată la soare, spălatul excesiv – în special cu produse pe bază de substanțe chimice puternice -, folosirea de produse pentru hairstyling, a uscătorului de păr, a plăcii de păr, vopsirea părului, etc. Cantitatea insuficientă de uleiuri și hidratanți naturali, reprezintă cauza deshidratării. Părul uscat este friabil (se rupe ușor), se electrizează, îi lipsește strălucirea, flexibilitatea și rezistența. Este aspru la atingere și are un aspect tern.

Șamponul natural de la VivaNatura pentru păr uscat oferă hidratarea optimă necesară acestui tip de păr. Plantele medicinale: brusture, urzică, mentă, tătăneasă, mesteacăn, salcie, din noua formulă a șamponului natural VivaNatura, conțin o mare varietate de vitamine și antioxidanți, vitale pentru sănătatea părului și a scaplului. Aloe vera renumită pentru proprietățile sale vindecătoare și regenerante, calmează pielea uscată și iritată a scalpului, fortifică rădacinile părului și împiedică astfel căderea acestuia. Brusturele hrănește și stimulează creșterea părului, este un bun tonic capilar, conține vitaminele din complexul B, fiind un remediu tradițional pentru îngrijirea părului. Șamponul conține, de asemenea, ulei de ricin, folosit de secole în scopuri terapeutice, oferă multiple beneficii datorită concentrației mari de acizi grași nesaturați. Șamponul conferă luciu și volum părului uscat și tern precum și un aspect sănătos. Părul devine suplu, mătăsos și ușor de pieptănat, își recapătă elasticitatea și rezistența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *