REȚETA preparată în casă care îți catifelează MÂINILE  ÎN 5 MINUTE 

Rareori ne folosim timpul prețios pentru îngrijirea mâinilor și, astfel, acestea sunt adesea cea mai neglijată parte a corpului nostru. Mâinile ajung în scurt timp aspre la atingere, și cu aspect estetic neplăcut. 

Dacă doriți să căpătați mâini netede în cel mai scurt timp, ați ajuns la locul potrivit. Există remedii naturale, rapide și eficiente, care vor reda mâinilor aspectul plăcut și catifelat în nu mai mult de 5 minute.

Ingrediente:

  • Sare
  • Ulei de cocos
  • Suc de lămâie
  • Glicerina

Procedură:

Luați o linguriță de sare în mâini și adăugați câteva picături de ulei de nucă de cocos. Apoi frecați ușor și masați ambele mâini timp de aproximativ 2 minute pentru a lăsa pielii timp să absoarbă integral amestecul.

Uleiul de cocos acționează ca hidratant eficient în timp ce sarea ajută la extragerea enzimelor potrivite din uleiul de cocos. După ce ați exfoliat mâinile timp de aproximativ 2-3 minute, înmuiați mâinile într-un vas cu apă călduță.

După ce îndepărtați amestecul, ștergeți mâinile cu un prosop moale.

Urmează glicerina și sucul de lămâie. Luați o lingură de glicerină și amestecați-o cu suc de lămâie. Aplicați amestecul cu atenție, lăsând să se absoarbă complet.

Utilizați acest remediu regulat și veți avea mâini moi, mătăsoase, netede și frumoase, în cel mai scurt timp.

Sursa: MetaGirly 

***

Cremă de mâini cu galbenele si catina

crema-maini-galbeneleEste o cremă naturală, pentru îngrijirea mâinilor, a cărei formulă îmbină ingrediente atent selectate care oferă protecție și hidratare. Spre deosebire de alte parti ale corpului, mâinile prezintă foarte puține glande sebacee, ceea ce explică faptul că pielea se usucă mult mai ușor. Mai ales în sezonul rece, din pricina temperaturilor scăzute, pielea mâinilor se înroșeste și se usucă. Frecvent agresate de chimicale, detergenti și alte substanțe, mâinile sunt permanent predispuse la deshidratare. Vârsta, de asemenea, își pune amprenta asupra aspectului lor.

Ele au nevoie de o cremă foarte hidratantă și hrănitoare care să mențină pielea sănătoasă, frumoasă și delicată. Crema de mâini VivaNatura are aceste calități necesare pentru îngijirea lor atentă. Uleiurile naturale de catina și măsline împreună cu glicerina și extractul de gălbenele pătrund foarte ușor piele, făcând-o netedă și catifelată. Glicerina, unul dintre emolienţii clasici, este umectant și elasticizează pielea.

Uleiurile de măsline și de catina sunt bogate în vitamine, minerale și proteine, echilibrează secreţia de sebum și nu blochează porii, înmoaie pielea și o regenerează. Previn apariția semnelor de îmbătrânire a pielii mâinilor.

Argintul coloidal dezinfectează și protejează, prin acțiunea sa antibacteriană, iar uleiul natural de portocale dulci conferă un parfum exotic rafinat care răsfață pielea. Extractul de mușețel și gălbenele calmează și hrănesc pielea sensibilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *