Rețeta uimitoare care îți va albi dinții natural în doar 2 minute

Când vine vorba de albirea dinților, cu toții credem că trebuie să mergem des la magazin și să cumpărăm, produse scumpe și pline de substanțe artificiale, care uneori se pot dovedi chiar toxice pentru curățarea dinților.

După cum s-a dovedit, în realitate, este posibil să nu fie deloc necesar să folosim astfel de produse. Încercați această rețetă simplă cu câteva ingrediente, care vă poate albi dinții imediat!

Multe paste de dinţi conţin bicarbonat de sodiu, un praf magic care datorită particulelor sale fine,  acționează ca un adevărat gomaj şi curăţă smalţul dinţilor, eliminând petele.

Datorită acidităţii sale, sucul de lămâie albeşte dinţii galbeni şi pătaţi. Are şi rolul de a reduce tartrul şi de a păstra prospeţimea gurii. Vitamina C pe care o conţine lămâia întăreşte gingia.

Veți avea nevoie de:

1. Sucul de lămâie de la o jumătate de lămâie organică
2. 1/4 ceașcă de bicarbonat de sodiu

Instrucțiuni:

Mai întâi, stoarceți sucul de lămâie peste bicarbonatul de sodiu. Amestecați totul, agitând puternic. Lăsați cele două substanțe să reacționeze.

Înmuiați un tampon de vată în amestecul de bicarbonat de sodiu și aplicați pe dinți. Lăsați amestecul să acționeze pe dinți timp de aproximativ un minut.

Apoi spălați dinții în mod normal, pentru a elimina acidul. Dacă veți lăsa amestecul să acționeze prea mult, acest va avea efect de erodare a smalțului dentar…

Sursa: Simple Organic Life

***

Praful de dinți GennaDent este un produs 100% natural și eficient pentru îngrijirea și albirea dinților.
Este un ameste de argilă și uleiuri naturale care întărește și protejează smaltul dinților, absoarbe mirosurile neplăcute ale gurii, curăță și împrospătează.
Argila, recunoscută pentru efectele sale terapeutice benefice, are un rol remineralizant, ajutând la fortifierea dinților, neutralizează hiperaciditatea, restabilind echilibrul acido-bazic. Are proprietăți absorbante, detoxifiante, purificatoare, eliminând mirosul neplăcut al gurii.
Uleiurile de mentă și eucalipt conferă o aromă proaspătă și răcoritoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *