Cum pot cojile de ouă să vindece natural cariile și multe alte probleme dentare

Uită de plombarea cariilor: acum îți poți recupera dinții altfel

Cojile de ouă conțin cantitatea perfectă de substanțe ideale pentru vindecarea cariilor – cantități masive de calciu și 27 de alte minerale. Compoziția cojilor de ouă seamănă cu cea a dinților. Cojile de ouă asigura cantitatea necesară de calciu pentru remineralizarea dinților. Este suficient să fierbeți cojile ouălor organice timp de aproximativ 5 minute.

Le puteți adăuga zilnic în smoothies sau puteți să le pisați într-o pulbere fină și să le adăugați la mâncare.

Cojile de ouă au proprietăți medicinale unice benefice

Țesutul osos este format din calciu. De fapt, compoziția oaselor umane și a dinților este foarte asemănătoare cu compoziția cojilor de ouă. Unul dintre beneficiile de cojilor de ouă este de calciul conținut în coajă (93%), în prezența căruia măduva osoasă își îndeplinește funcția sa hematopoietică mai bine.

• În plus, cojile de ouă, prin urmare, conțin elemente minerale: magneziu, fosfor, siliciu, sodiu, potasiu, fier, sulf, aluminiu, etc.

• Există 27 de elemente în cojile de ouă. De asemenea, proteina din înveliș este compusă din aminoacizi esențiali cum ar fi metionină, cisteină, lizină, izoleucină. Astfel, cojile de ouă reprezintă un mijloc naturale mai echilibrate pentru a obține necesarul de calciu al organismului.

• Cojile de ouă sunt deosebit de benefice pentru copiii mici, deoarece organismele lor sun intens implicate în formarea țesutului osos, care necesită flux neîntrerupt de calciu. Cojile de ouă incluse în produsele alimentare pentru copii pot fi benefice pentru a preveni rahitismul și anemia, care de obicei se dezvoltă în paralel cu rahitismul.

• Studiile au arătat că vindecarea accelerată este reală când sunt utilizate pentru tratarea bolilor ortopedice precum dislocarea congenitală a șoldului sau osteoporoză (fragilitate osoasă).

Cum se prepară:

Mențineți cojile de ouă în apă clocotită timp de aproximativ 5 minute. Fierberea va ucide orice agenți patogeni. Apoi, uscați cojile și măcinați-le fin într-o râșniță de cafea. Luați o 1/2 de linguriță pe zi. Este important să rețineți că vitamina D îmbunătățește mult absorbția calciului. Asigurați-vă că vă expuneți la soare suficient în fiecare zi.

Sursa: Living Traditionally

***

GennaDent JuniorPastă de dinți pentru copii cu aromă de căpșuni – 50 ml

GennaDent – Junior este o pastă de dinți 98% naturală, pentru copii, cu aromă de căpșuni și lămâie. Este recomandată utilizarea ei, mai ales în perioada în care copii învață să se spele pe dinți. Datorită ingredientelor naturale din care este realizată, pasta de dinți nu prezintă riscuri în cazul în care este înghițită. Pasta de dinți Junior are o formulă specială, concepută pentru copiii, chiar și de cele mai fragile vârste, având ca și componente de bază argila activă, aloe vera, propolis și extracte naturale din plante. Aceste ingrediente active acționează blând asupra dinților și gingiilor celor mici și oferă o protecție sporită împotriva dezvoltării plăcii bacteriene și a apariției cariilor. Nu conține fluor și nu formează spumă.

GennaDent – Parodontik – Pachet de îngrijire dentară cu eficienţă în parodontopatii – 50 ml

 
Pachetul conține pasta de dinți GennaDent Forte și tratamentul GennaDent Parodontik. Pasta de dinți GennaDent Forte poate fi folosită pentru igiena dentară zilnică. GennaDent Parodontik nu are consistenţa şi aspectul unei paste dinţi obişnuite (are în compoziție argilă activă și uleiuri naturale presate la rece) , fiind apreciat de persoanele care caută soluţii pentru ameliorarea parodontopatiilor și a gingivitelor. Se recomandă aplicarea pe gingii, în mod alternativ, (conform instrucțiunilor), a ambelor produse. Nu conține fluor și nu formează spumă. Conține 100% substanțe naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *