Cum să eliminați acidul uric din articulații

Acidul uric este o substanță ce rezultă din degradarea acizilor nucleici, iar atunci când este în exces, se depune pe articulații, declanșând guta. Iată o formulă eficientă care vă ajută să scădeți cantitatea de acid uric din articulații.

Dacă doriți să eliminați acidul uric și să reduceți temperatura corpului vă sugerăm să încercați să beți suc de castravete. Este eficient și, dacă simțiți că durerile se acutizează ușor imediat după ce este băut, acesta este un semn că organismul reacționează la substanțele din castravete.

Împreună cu ghimbirul și țelina este un amestec ce determină eliminarea rapidă a toxinelor. Prin urmare, inflamația articulațiilor se reduce drastic.

Cum să eliminați cristalele de acid uric din articulații:

În primul rând vă trebuie sucul de la 1 castravete de dimensiuni medii, 2 tije de țelină Apio, 1 felie de lămâie și 2 cm de rădăcină de ghimbir proaspătă.

Pentru a începe pregătirea sucului trebuie să spălați bine ingredientele. Apoi, tăiați castravetele în bucăți mici, procedați la fel cu lămâia, pregătiți tijele de țelină și cojiți rădăcina de ghimbir. În final amestecați-le într-un blender pentru a prepara un smoothie, sau stoarceți sucul într-un storcător și păstrați amestecul într-o singură sticlă. Beți o dată sau de două ori pe zi.

Acidul uric este produs în timpul degradării purinelor, proteine găsite în multe alimente. Odată creat, acidul uric este transportat în sânge, filtrat de rinichi și eliminat, în mare parte, prin urină.

Sursa: Healthy Food Star

***

Formula unică a Cremei pentru masaj încălzitor Lyber de la VivaNatura, se bazează pe rețete tradiţionale şi conţine extracte din 17 plante (camfor natural, untul pământului, arnică, salcie, ardei iute, castan, creţuşcă, frasin, muştar negru, piper, plop negru, ienupăr, terebentină, etc.) recunoscute ca având proprietăţi speciale, antireumatice, antiinflamatoare, antiartritice şi analgezice. Un alt element esențial care se regăsește în componența cremei Lyber este o fracție specială obținută din petrol, el fiind considerat un remediu natural, tradițional, în medicina populară românească. Plante medicinale în amestec cu petrolul, au rolul de a potența efecte terapeutice deosebite ale acestuia.

vivanatura-carton-gif

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *