Rețeta bunicii împotriva durerilor articulare

Bunicile noastre au întotdeauna soluții eficiente când vine vorba de tratarea diferitelor tipuri de boli, afecțiuni ale sănătății și, mai ales dureri de tot felul. Iată cum puteți să scăpați de dureri articulare, folosind rețeta de mai jos.

Dacă vă confruntați cu dureri articulare, dureri ale articulațiilor de la mâini sau de la picioare, sau simțiți presiune puternică la nivelul picioarelor, această combinație de substanțe naturale vă va face să uitați de toate cremele și gelurile cumpărate de la farmacie.

Ingrediente necesare:

– 300 ml de alcool 70%
– 100 ml de iod povidon (betadină)
– 10 pastile de aspirină

Metoda de preparare:

Se amestecă de iodul cu alcoolul și, ulterior, se adaugă pastilele de aspirină în acest amestec. Amestecul se lasă la macerat într-un loc întunecat timp de trei săptămâni. Se aplică straturi multiple din acest amestec pe zonele afectate.

Acest remediu vă va ajuta împotriva artritei, durerilor de spate și a tot ceea ce este legat de durerile articulațiilor, oaselor, și mușchilor.

Sursa: Healthy Food Star

***

Formula unică a Cremei pentru masaj încălzitor Lyber de la VivaNatura, se bazează pe rețete tradiţionale şi conţine extracte din 17 plante (camfor natural, untul pământului, arnică, salcie, ardei iute, castan, creţuşcă, frasin, muştar negru, piper, plop negru, ienupăr, terebentină, etc.) recunoscute ca având proprietăţi speciale, antireumatice, antiinflamatoare, antiartritice şi analgezice. Un alt element esențial care se regăsește în componența cremei Lyber este o fracție specială obținută din petrol, el fiind considerat un remediu natural, tradițional, în medicina populară românească. Plante medicinale în amestec cu petrolul, au rolul de a potența efecte terapeutice deosebite ale acestuia.

carton-vivanatura-fluture-animat

One thought on “Rețeta bunicii împotriva durerilor articulare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *