Remedii naturale pentru tratarea unghiilor decolorate

Aplicarea lacului de unghii de culori închise poate lăsa uneori unghiile colorate după curățarea acestuia și, mai mult decât atât, de obicei unghiile capătă o nuanță galbenă, nesănătoasă. De cele mai multe ori, curățarea cu o perie de unghii nu este suficientă pentru a aduce înapoi unghiile la culoarea naturală.

Iată câteva idei ușoare și simple pe care le puteți folosi pentru a albi unghiile din nou.

1. Suc de lămâie

Puteți să turnați suc de lămâie într-un castron mic sau să îl aplicați direct pe degete. De asemenea, utilizarea unei paste făcută dintr-un amestec de bicarbonat de sodiu și suc de lămâie poate ajuta la albirea unghiilor. Este suficient să lăsați sucul de lămâie să acționeze asupra unghiilor timp de câteva minute, apoi să le clătiți și uscați.

2. Albirea unghiilor cu pastă de dinți

Puteți utiliza o periuță de dinți pentru a aplica pasta de dinți pe suprafața unghiilor și apoi să le curățați timp de un minut sau două. Repetați procedeul de mai multe ori, în funcție de cât de pătate sunt unghiile. Pasta de dinți conține materiale abrazive blânde care ajuta la îndepărtarea petelor de suprafața dinților. În același mod în care materialele abrazive acționează asupra dinților,  pot ajuta la eliminarea petelor de pe suprafața unghiilor.

3. Apă Oxigenată

Se amestecă peroxid de hidrogen și bicarbonat de sodiu până când veți obține o pastă cremoasă. Acoperiți unghiile cu amestecul și lăsați-l să acționeze timp de 3 minute înainte de a le clăti cu apă caldă.

4. Baza pentru lac de unghii

Puteți preveni colorarea unghiilor folosind un strat de bază înainte de a aplica lacul de unghii. Așadar, nu uitați acest pas suplimentar. La urma urmei, prevenirea este mai eficientă decât vindecarea.

5. Albirea unghiilor cu un creion

Puteți achiziționa un creion alb, special pentru întreținerea unghiilor, de la farmacii sau magazinele care comercializează produse de înfrumusețare. Este indicat să îl aplicați pe vârful unghiilor pentru a le face să arate cât mai sănătos.

Cele mai multe dintre metodele menționate mai sus necesită mai multe utilizări pentru a produce efectul dorit. Utilizați o loțiune pentru mâini sau o cremă hidratantă, pentru a evita orice senzație de piele uscată și a hrăni în profunzime pielea mâinilor și unghiile, de asemenea.

Sursa: Wellness Bin

***

Spre deosebire de alte părți ale corpului, mâinile prezintă foarte puține glande sebacee, ceea ce explică faptul că pielea se usucă mult mai ușor în această zonă. Mai mult decât atât, mâinile sunt agresate de chimicale, detergenți și alte substanțe, în fiecare zi și astfel, sunt permanent predispuse la deshidratare. Vivanatura a venit în întâmpinarea nevoii de a menține mâinile permanent hidratate prin crearea unei creme hidratantă și hrănitoare care să mențină pielea acestora sănătoasă, frumoasă și delicată.

Crema de mâini VivaNatura, conține ingrediente naturale care au aceste calități necesare pentru îngrijirea atentă a pielii sensibile a mâinilor. Uleiurile naturale de cătină și măsline împreună cu glicerina și extractul de gălbenele pătrund foarte ușor piele, făcând-o netedă și catifelată. Principiile naturale care acționează asupra pielii vor pătrunde și în stratul cornos al unghiilor, îndeplinind astfel rolul de protecție și întreținere necesare acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *