3 Moduri de utilizare a pudrei de perle pentru îngrijirea pielii

Pudra de perle a fost folosită atât intern cât și extern, în China, de mii de ani. Singura împărăteasă de sex feminin din China, renumită pentru tenul ei impecabil, obișnuia să folosească pudra de perle în preparatele pentru îngrijirea pielii și ca adjuvant cosmetic. Astăzi, multe creme de îngrijire a pielii și măști din Asia au în compoziție celebra pudră de perle.

Utilizarea pudrei de perle poate părea un ritual extravagant și luxos, dar cu toate acestea, este o opțiune relativ economică în ceea ce privește remediile eficiente și naturale. Perlele, care sunt improprii pentru realizarea bijuteriilor din cauza imperfecțiunilor sunt atent selecționate și apoi transformate într-un praf extrafin, cu o consistență ce amintește de amidonul de porumb, care se poate utiliza ulterior în produsele și cremele cosmetice.

Iată 3 moduri de a folosi pudra de perle pentru îngrijirea pielii

1. Preparați o mască din pudră de perle

Acest tratament are reputația de a calma în mod eficient roșeața sau iritațiile superficiale ale pielii. În urma tratamentului fața va căpăta un aspect mătăsos, mat, moale și relaxat.

Indicații: Goliți o capsulă de pudră de perle într-un castron și adăugați câteva picături de apă de trandafiri, până când veți obține un lichid gros care se poate aplica pe față cu degetele. Lăsați să acționeze timp de 10 minute înainte de clătire.

2. Utilizați pulberea de perle ca pudră pentru finisarea machiajului

Obișnuiți să folosiți o pudră presată pentru matifierea pielii sau stabilizarea machiajului? Acum puteți renunța la pudrele compacte și alege praful de perle! Pare o nebunie, dar pudra de perle poate fi considerată „machiaj mineral”, deoarece perlele sunt minerale. Pulberea de perle este ideală pentru ten deoarece atenuează imperfecțiunile și adaugă luminozitate și strălucire acestuia.

Indicații: Pentru a utiliza praful de perle sub formă de pudră pentru față, goliți o capsulă de pulbere de perle pe o farfurie, preluați-o cu o perie pufoasă de machiaj și aplicați-o pe ten foarte ușor. Aceasta se poate aplica chiar și înainte de culcare, deoarece ajută la calmarea pielii și va absorbi excesul de sebum în timpul nopții.

3. Suplimente alimentare cu pudră de perle

Pudra de perle cu o puritate de 100%, de cea mai înaltă calitate, poate fi folosită pe plan intern pentru îngrijirea din interior a pielii. După cum susțin medicii acupuncturiști, iată care sunt beneficiile obținute în urma suplimentării alimentației cu pulbere de perle:

• pudra de perle conține un antioxidant care stimulează eficacitatea superoxid dismutazei, una dintre cele mai puternice enzime antioxidante din corpul uman;
• pudra de perle conține proteine ​​semnal care stimulează regenerarea colagenului;
• pudra de perle conține o sursă concentrată a formei celei mai bio-disponibile de calciu;
• pudra de perle este bogată în aminoacizi și mai mult de 30 de minerale care pot sprijini sănătatea întregului organism;

Sursa: Empowered Sustenance

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *