9 Remedii naturale pentru gene bogate și frumoase

Fiecare femeie își dorește gene puternice, groase, lungi și minunate. Ați dori, de asemenea, să adăugați un factor „Wow” genelor? Chiar dacă aparent sunt o soluție, genele false nu reprezintă cel mai bun mod de a obține o privire impresionantă.
Iată ce puteți încerca acasă pentru a vă îndeplini visul de a vă etala genele în modul cel mai natural.
Câteva remedii eficiente pentru obținerea celor mai frumoase gene.

1. Ulei de ricin sau ulei de măsline
Aplicați ulei de ricin sau ulei de măsline pe gene, cu ajutorul unei perii de rimel. Asigurați-vă că uleiul nu ajunge în ochi. Clătiți cu apă dacă se întâmplă aceasta. Lăsați uleiul pe gene să acționeze întreaga noapte. Îndepărtați-l dimineața, cu ajutorul unei creme demachiante speciale. Acest remediu vă va face genele mai negre și mai dese.

2. Vaselină
Se ia o cantitate mică de vaselina pe o perie pentru rimel. Aplicați-o pe gene. Puteți aplica, de asemenea, vaselina cu ajutorul mâinilor. Lăsați să acționeze peste noapte și spălați dimineața.
Notă: Înainte de a aplica vaselina, îndepărtați machiajul ochilor cu lapte demachiant.

3. Ceai Verde
Se amestecă ceai verde neîndulcit cu apă fierbinte. Cu ajutorul unui tampon de vată, se aplica pe gene. După 20-25 de minute, clătiți cu apă rece. Acesta va intensifica procesul de creștere al genelor.

4. Flori de gălbenele și albăstrele
Se prepară un decoct de albăstrele și flori de gălbenele. Masați-vă genele. După o jumătate de oră, spălați-le bine cu apă. Acest remediu va curăța genele și le va face mai atractive.

5. Coajă de lămâie
Lămâia are proprietăți de curățare naturale. Radeți coaja unei lămâi și lăsați câteva ore să se evapore umiditatea naturală a acesteia. Apoi, adăugați ulei de ricin sau ulei de măsline. Lăsați nutrienții din coaja de lămâie și esența sa să infuzeze uleiul (acest proces va dura nu mai puțin de o săptămână pentru a fi eficient). Aplicați acest ulei infuzat cu lămâie pe pleoape.

6. Albuș de ou
Se amestecă 2 picături de ulei de ricin și albuș de ou. Aplicați pe gene cu o pensulă. Lăsați să acționeze toată noaptea. Acest remediu va reduce procesul de cădere a genelor, deoarece le hrănește de la rădăcină, făcându-le mai puternice.

7. Glicerină
Se amestecă glicerină și ulei de ricin în cantități egale. Se aplică pe gene. Lăsați să acționeze peste noapte. Spălați ușor dimineața. Acest tratament va face genele lungi, frumoase și puternice.

8. Ulei de migdale sau ulei cu vitamina E
Aplicați ulei cu vitamina E sau ulei de migdale pe gene. Acestea pot stimula creșterea genelor și vor face, totodată, pleoapele groase și mai puternice.

9. Pieptănați genele cu o perie specială
Pentru a îmbunătăți vascularizația și a ajuta la creșterea genelor, este indicat să le periați de două ori pe zi, dimineața și seara cu o perie specială. Aceasta va ajuta la distribuirea egală a uleiurilor naturale pe întreaga lungime a genelor stimulând, astfel, creșterea.

Idei importante pentru a obține gene frumoase:
• Nu smulgeți și nu trageți de gene.
• Asigurați-vă că genele nu au mătreață.
• Genele false afectează grav pe cele naturale. Așadar, nu le folosiți, dacă nu este necesar.
• În loc de aplicarea machiajului pe gene, preferați să le păstrați cât mai naturale. Dacă nu puteți să renunțați total la aplicarea machiajului ochilor, îndepărtați-l înainte de a merge la culcare.
• Alegeți un regim alimentar sănătos. Includeți, legume cu frunze verzi și fructe în dieta dvs.

Demachierea face parte din rutina zilnică a tuturor femeilor. Demachiajul zilnic, efectuat o dată pe zi reprezintă minimul necesar pentru îndepărtarea impurităților, fardurilor și sebumului în exces.

Laboratoarele Genna – VivaNatura au creat Crema demachiantă „fără lacrimi“, un produs cu o compoziție naturală realizată din uleiuri esențiale obținute prin presate la rece, substanțe active din plante și argint coloidal.
Crema demachiantă fără lacrimi  curăță delicat pielea, fără să o usuce, fiind tolerată de toate tipurile de ten. Datorită principiilor naturale și a lipsei elementelor chimice de sinteză crema demachiantă are o acțiune blândă asupra pielii, nu irită, este foarte hidratantă și nu produce acel disconfort obișnuit de usturime a ochilor.

One thought on “9 Remedii naturale pentru gene bogate și frumoase

  1. Florina says:

    Conteaza foarte mult si pe ce perioada te dai pe gene sau ce mai faci in timpul asta. Serurile sunt bune , dar mi se par putin cam scumpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *