O rețetă uimitoare care vă va albi dinții în mod natural în doar 2 minute

Când vine vorba de albirea dinților, adesea credem că trebuie să mergem la magazin și să cumpărăm produse scumpe sau benzi de albire a dinților cu tot felul de produse chimice.

După cum se pare, acestea nu sunt neapărat necesare. Încercați această rețetă formată din doar 2 ingrediente simple, pentru albirea dinților!

Veți avea nevoie de:

1. Sucul de la o jumătate de lămâie
2. 1/4 ceașcă de bicarbonat de sodiu

Instrucţiuni:

Mai întâi stoarceți sucul de lămâie peste bicarbonatul de sodiu. Amestecul va reacționa, eliberând gaze. Se lasă să se liniștească.

Se înmoaie un tampon de bumbac în amestecul de bicarbonat de sodiu și se aplică pe dinți. Se lasă să acționeze timp de aproximativ un minut.

Periați dinții ca de obicei pentru a îndepărta acidul. Dacă lăsați amestecul să acționeze mai mult decât este indicat, acesta va începe să erodeze dinții.

Sursa: SimpleOrganicLife

~~oOo~~

praf-dinti-vivanatura-animePraful de dinți GennaDent este un produs 100% natural și eficient pentru îngrijirea și albirea dinților.
Este un ameste de argilă și uleiuri naturale care întărește și protejează smaltul dinților, absoarbe mirosurile neplăcute ale gurii, curăță și împrospătează.
Argila, recunoscută pentru efectele sale terapeutice benefice, are un rol remineralizant, ajutând la fortifierea dinților, neutralizează hiperaciditatea, restabilind echilibrul acido-bazic. Are proprietăți absorbante, detoxifiante, purificatoare, eliminând mirosul neplăcut al gurii.
Uleiurile de mentă și eucalipt conferă o aromă proaspătă și răcoritoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *