Elixirul – MINUNE care regenerează ficatul și redă strălucirea pielii

Detoxifierea corpului și regenerarea ficatului sunt esențiale pentru menținerea supleței și strălucirii pielii. Specialiștii și nutriţioniştii din întreaga lume recomandă tuturor celor care îmbrățișează stilul de viață sănătos o băutură preparată din sfeclă, morcovi, kiwi şi nuci care să ajute la detoxifierea ficatului. În medicina asiatică se consideră că un ficat sănătos este condiția de bază pentru menținerea și întreținerea calității sângelui și, implicit, a celorlalte organe interne.

Sucul de sfeclă, nuci, morcovi şi kiwi acționează benefic asupra sângelui şi ficatului, curăţând organismul de toxine. Mai mult decât atât, un astfel de elixir ajută considerabil la regenerarea ficatului, întărirea imunităţii şi prevenirea tuturor formelor de cancer.

Cine poate să consume această băutură?

Persoanele diagnosticate cu necruţătorul cancer, persoanele cu imunitatea scăzută, cele care fumează excesiv, cele care consumă alcool zilnic, persoanele supraponderale şi cele care iau antibiotice.

De asemenea, băutura este recomandată persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice sau biliare, persoanelor de sex feminin care iau anticoncepţionale, bolnavilor cronici (care urmează un tratament de lungă durată), celor care suferă de oboseală cronică, suprasolicitare fizică sau intelectuală, precum şi celor care suferă de insomnie.

Elixir pentru regenerarea ficatului

Ingrediente

 • 1 sfeclă roşie,
 • 1 ceaşcă cu miez de nucă,
 • 4 morocovi de mărime medie,
 • 2 fructe de kiwi

 Mod de preparare

Sfecla, morcovul şi fructele de kiwi se curăţă de coajă, se taie în cubuleţe şi se adaugă în storcătorul manual, robot sau blender, împreună cu nucile uşor mărunţite.

Sursa: HealthAmbition

~~oOo~~

VivaNatura aduce Spa-ul în viața ta!

gel-dus-spaDupă o zi solicitantă, relaxarea joacă un un rol important pentru menținerea  sănătății corpului nostru.

Gelul de duş ”Spa” cu lavandă şi ceai verde hidratează și curăță pielea, având, de asemenea, și un efect de tonifiere și revigorare, datorită principiilor active din plante, uleiuri și alte ingrediente naturale care stimulează microcirculația sanguină.

Formula inovatore a gelului de duș, conține zeolit, un mineral cu o mare capacitate de absorbție a toxinelor. Împreună cu argila, acesta oferă o curățire eficientă, înlăturând toxinele și impuritățile de la nivelul pielii. Datorită acestor ingrediente, gelul de duș realizează și un ușor gomaj.

5 thoughts on “Elixirul – MINUNE care regenerează ficatul și redă strălucirea pielii

 1. Nicolaescu Ana says:

  Am folosit produsele dvs, inca mai am crema-gel pentru intretinerea sanilor. Sunt minunate mastile pentru par si samponul.Ma bucur ca v-am gasit si online

  • Echipa Vivanatura says:

   se fac cure de câte două săptămâni, cu 1-2 pahare pe zi, dar vă recomandăm să ajungeți totuși la un medic dacă aveți probleme cu ficatul

 2. Mura Petrescu says:

  In cancer, conform ultimelor studii/cercetari, sucul de sfecla este catastrofal – nu face decat sa grabeasca exitusul pacientului datorita concentratiei de glucide continute (celulele canceroase au o afinitate extraordinara pt. glucoza si carbohidrati, se „hranesc” cu ele – printre altele – si „prospera”), asa ca nu este de loc benefic in afectiuni oncologice.

  • Echipa Vivanatura says:

   Sunteți sigură? Glucoza sub formă naturală, ingerată împreună cu alte vitamine și nutrienți din plantă nu supune sistemul imunitar și pancreasul la atacul la care este supus prin ingestia zahărului dublu rafinat, în plus există studii care subliniază efectul citotoxic al sfeclei roșii. Evident, ca în toate, trebui să ținem cont de cantitatea de zaharuri care bombardează organismul la o singură masă. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21434853

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *