Spa la tine acasă! Rețete naturale de scrub pentru corp care te vor întineri cu 10 ani

Scrubul de corp este esențial pentru menținerea fermității pielii. Zațul de cafea, sarea de mare, mălaiul, zahărul brun, sunt remedii naturale excelente pentru exfoliere, deoarece acționează ca agenți blânzi de peeling asigură 100% naturali. Tratamentele exfoliante au rolul de  a ajuta la eliminarea celulelor moarte din straturile superficiale ale pielii, menținând aspectul sănătos și strălucitor al acesteia.

Iată mai jos 5 rețete de scrub pentru corp de preparat acasă:
1. Scrub de corp cu zaț de cafea și zahăr brun
Se prepară un amestec dintr-o ceașcă de zaț de cafea, o ceașcă de zahăr brun și 2-3 linguri de măsline. Uleiul de măsline are rol de protecție și hidratare, iar zahărul brun și zațul de cafea curăță foarte bine pielea. Pentru regenerarea pielii se adaugă și o linguriță de coajă de lămâie rasă sau câteva picături de ulei esențial de lămâie.
2. Scrub cu unt de shea și cafea
Amestecați într-un bol o ceașcă de unt de shea, 2 linguri de ulei de migdale sau cocos, 3-4 linguri de zahăr brun, o lingură ulei de măsline, 2 linguri de cafea măcinată fin, 5 picături de ulei de lavandă sau ce alt ulei esențial doriți. Este un hidratant excelent!
3. Scrub cu sare de mare

Pentru remineralizarea pielii cu oligoelemente se prepară un amestec dintr-o ceașcă de sare de mare, 3 linguri de zahăr brun, 2-3 linguri de ulei de cocos și niște uleiuri esențiale. Pentru un efect nutritiv se poate adăuga unt de cacao sau de shea.

4. Scrub cu miere și ulei de măsline
Este un scrub foarte simplu pe care îl puteți prepara din 6 linguri de ulei de măsline, 4 linguri de miere, o lingură de suc de lămâie și o ceașcă de zahăr.
5. Scrub cu scorțișoară și ghimbir
Amestecați într-un bol o ceașcă și jumătate de zahăr brun, 3-4 linguri de ulei de migdale sau cocos, 2 linguri de scorțișoară măcinată, 2 linguri de ghimbir pisat și 2 linguri de nucșoară. Este un scrub foarte aromat, excelent pentru piele.

Sursa: TheCrunchyMoose

~~oOo~~

VivaNatura aduce Spa-ul în viața ta!

gel-dus-spaDupă o zi solicitantă, relaxarea joacă un un rol important pentru menținerea  sănătății corpului nostru.

Gelul de duş ”Spa” cu lavandă şi ceai verde hidratează și curăță pielea, având, de asemenea, și un efect de tonifiere și revigorare, datorită principiilor active din plante, uleiuri și alte ingrediente naturale care stimulează microcirculația sanguină.

Formula inovatore a gelului de duș, conține zeolit, un mineral cu o mare capacitate de absorbție a toxinelor. Împreună cu argila, acesta oferă o curățire eficientă, înlăturând toxinele și impuritățile de la nivelul pielii. Datorită acestor ingrediente, gelul de duș realizează și un ușor gomaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *