O băutură miraculoasă, preparată în casă: părul încărunțit va reveni la culoarea sa naturală!

par2-300x288Ați început să remarcați semne de îmbătrânire? Părul a început să încărunțească, vederea nu este la fel de ageră, iar tenul a căpătat mici riduri?

Probabil că până acum ați citit despre multe elixire-miracol despre care știți, probabil, că nu funcționează; dar nu va fi cazul cu această rețetă. Poate că veți ezita la început, dar odată ce veți începe să observați beneficiile, nu veți renunța să o mai preparați!

Veți începe să observați că vederea își recăpăta acuitatea, pielea va arăta mai bine, și veți observa că părul revine înapoi la culoarea inițială, devenind mai puternic și mai des decât înainte.

Cum se prepară?

1 cană de ulei de semințe de in
4 ½ lămâi de dimensiuni medii
4 căței de usturoi
2 kg de miere crudă

Mod de preparare:

Puneți totul într-un blender și amestecați, decojiți doar două dintre lămâi înainte de a le adăuga într-un blender, apoi adăugați în amestec semințe de in și miere și amestecați din nou. Păstrați amestecul într-un borcan de sticlă bine sigilat.
Luați câte o lingură cu jumătate de oră înainte de fiecare masă. Utilizați numai lingură de lemn nu de metal! Consumați din amestec de cel puțin trei ori pe zi.

De ce funcționează

Uleiul de seminte de in este o sursă de acizi grași esențiali (EFA) denumit acid alfa-linolenic, sau ALA. Astfel de EFA sunt importanți pentru păr și sănătatea pielii. Persoanele care nu dispun de acestea au adesea probleme cu creșterea părului. EFA sunt numiți „esențiali” pentru că oamenii nu au posibilitatea de a le crea în organism, dar celulele corpului trebuie să le utilizeze în fiecare zi. De fapt, EFA ajută la formarea structurii fiecărei celule din organism, inclusiv celulele firului de păr.

Efecte

ALA din uleiul de in poate ajuta la inhibarea enzimei numită 5 alfa reductază, care transformă testosteronul în hormonul masculin dihidrotestosteron (DHT). DHT este un hormon masculin, sau androgen, care micșorează foliculii de păr, conform Clinicii Mayo. Este un factor care influențează direct apariția calviției. ALA, acidul gama-linolenic (GLA), precum și acidul oleic toate inhibă 5-alfa reductaza și sunt folosite ca remedii naturale pentru căderea părului, precum și în formule comerciale care promit stoparea căderii părului.

Sursa: Live Strong

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *