Modalități simple pentru detoxifierea părului

Trăim într-o lume modernă, în care femeile – atât cele tinere cât și cele mai în vârstă, sunt agresate cu tone de mesaje media care transmit o idee, uneori nerealistă și de neatins în ceea ce privește frumusețea. Și din această cauză, milioane de femei sunt convinse să creadă că modificarea coafurii, a aspectului feței și conturului trupurilor este unicul lucru de care au nevoie în încercarea de a se conforma într-un fel acestor false idealuri.

Îngrijirea părului este un domeniu în care femeile au tendința de a căpăta o obsesie. Este atât de ușor să aderăm la ideile promovate de diversele companii care ne conving să modificăm constant aspectul părului prin schimbarea repetată a culorii acestuia sau prin utilizarea de produse de styling, care sunt pline de chimicale. Dacă sunteți ca majoritatea femeilor, s-ar putea ca acum părul dvs. să fie uscat, deteriorat și subțiat. Doriți să știți cum puteți revigora aspectul pletelor? Încercați o detoxifiere a părului. Iată câteva moduri în care puteți face acest lucru:

1. Spălați scalpul

Se spune adesea că, pentru a avea un păr sănătos, ar trebui să îl șamponați mai rar. Dar nu se menționează cazul în care aveți fire moi, terne și cu tendință de îngrășare, care necesită poate spălare zilnică. Un scalp curat este o cerință-cheie pentru creșterea normală a firelor de păr sănătoase. Și, la fel ca porii de pe față, foliculii de păr pot ajunge, de asemenea, colmatați cu sebum în exces, murdărie și alte produse de styling care se acumulează. Pentru o rutină de spălare a părului eficientă, încercați să folosiți șampoane care conțin sulfură de seleniu, zinc pirition sau acid salicilic.

3. Feriți-vă de căldură

Utilizarea căldurii pentru coafarea părului poate părea un simplu detaliu inocent, dar dacă aceasta se întâmplă zi de zi, atunci părul este sigur afectat. Căldura slăbește rezistența firelor de păr și le usucă ceea ce duce inevitabil la ruperea facilă a acestora.

4. Mențineți hidratarea adecvată a firelor de păr

Senzația de păr uscat poate fi ameliorată prin utilizarea unui tratament înainte de șamponare. Alegeți produse cu conținut de uleiuri esențiale, cum ar mușețel (pentru a stimula strălucirea părului), mușcată (pentru a conferi mai multă rezistență), argan (pentru a hidrata) și de nucă de cocos (pentru a înmuia părul).

5. Tratament profund și intens o dată pe săptămână

Cuticulele părului, ce reprezintă învelișul extern al acestuia, sunt formate din celule de proteine keratinice, care protejează structura acestora. Utilizarea căldurii și a altor produse de styling are ca scop deteriorarea, și deci, slăbirea protecției naturale a părului pentru obținerea rezultatului dorit în styling. În fiecare săptămână, faceți un tratament intensiv pentru a repara părul și a-l ajuta să revină la starea sa sănătoasă.

Sursa: Wellness Bin

♦♦♦

Masca de păr VivaNatura este un produs natural, conceput pentru refacerea și fortifierea firului de păr, redând elasticitatea și vitalitatea părului deteriorat. Masca îmbină într-o formulă completă ingrediente cu o acțiune puternică de regenerare: uleiuri naturale și substanțe active din plante. Hidratează și redă strălucire părului uscat și tern. Este recomandată pentru toate tipurile de păr prin acțiunea sa profund hrănitoare și revitalizantă.

Masca de păr VivaNatura conține un amestec de uleiuri naturale presate la rece, alese special pentru proprietățile lor deosebite în ceea ce privește îngrijirea părului și sănătatea acestuia. Aceste uleiuri prețioase de argan, ricin, germeni de grâu, măsline, palmier, conțin un complex de vitamine E, A, acizi grași nesaturați, omega 3, omega 6, omega 9, care repară firul de păr, sunt antioxidanți puternici, acționând la nivelul scalpului, reduc radicalii liberi, hrănesc pielea capului, redau hidratarea și elasticitatea firului de păr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *