Ierburile magice : Rețeta naturală împotriva ridurilor – un efect fantastic în 7 zile!

riduriAveți riduri problemă în zonele nedorite? Această rețetă din plante naturale vă va ajuta în lupta împotriva ridurilor, și este eficientă chiar și pentru cele aflate în zonele cele mai incomode.

Există multe motive diferite pentru care ridurile apar și se formează pe piele, începând cu înaintarea în vârstă și ajungând la fumat. Ridurile cutanate apar de obicei ca urmare a îmbătrânirii cauzate de zaharurile în exces, pozițiile neobișnuite de dormit, pierderea masei corporale sau ca rezultat al imersiunii prelungite în apă.

Pe măsură ce înaintăm în vârstă celulele pielii se divid mai lent, iar stratul interior al pielii, derma, începe sa se subțieze. Când derma se subțiază începe, în același timp, să piardă din elasticitate și structură. Pe măsură ce înaintăm în vârstă pielea își pierde capacitatea de a reține umezeala, produce mai puțin sebum, și este mai lentă în procesul de vindecare.

Ridurile pe care le găsiți pe față, cum ar fi liniile de expresie, care sunt liniile dintre sprâncene, și„ laba gâștei”, care sunt liniile de la colțurile ochilor, sunt considerate a fi cauzate de structuri faciale obișnuite. Chiar și prea mult soare poate cauza apariția ridurilor.

Dacă fumați există mai multe șanse de a dezvolta riduri decât are un nefumător. Fumatul reduce producția de colagen a pielii, care este partea cheie a structurii acesteia. Deci, încercați această rețetă naturală pentru a lupta împotriva ridurilor.

Ingrediente

4 lingurițe de vaselină
2 lingurițe de miere
2 gălbenușuri de ou
2 linguri de ulei de măsline sau de migdale.

Indicații:

1. Transformați vaselina într-un lichid cu ajutorul unei Bain-Marie. Este nevoie de doar câteva minute pentru a lichefia vaselina.
2. Luați de pe foc și adăugați celelalte ingrediente.
3. Amestecați ingredientele împreună până când se formează o masă omogenă.
4. Aplicați pe piele ușor în timp ce masați încet pentru a pătrunde în profunzime.
5. Lăsați să acționeze timp de 30 de minute, apoi îndepărtați cu o cârpă umedă.

*Notă: Ingredientul secret al acestei rețete este uleiul de migdale. Acesta se află în compoziția cremei de față produsă de Vivanatura, care conține pe lângă acesta și uleiuri de germeni de grâu, măsline, susan, jojoba, ce au un conținut bogat de vitamine și acizi grași și sunt atent echilibrate împreună cu argintul sau aurul coloidal pentru a oferi îngrijirea maximă naturală tenului normal și sensibil. Comandați acum din magazinul nostru online !

Sursa: BuyNonGMOSeeds.com 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *