Iarba de grâu redă părului grizonat culoarea sa naturală!

SONY DSCPărul grizonat este semnul indicator final al îmbătrânirii. Aproximativ jumătate din toți cei ce au atins vârsta de 50 de ani sunt cel puțin 50% grizonați. Oricât am încerca să amânăm inevitabilul cu vopsele scumpe, urât mirositoare și cu cu un conținut ridicat de coloranți alergeni, lupta împotriva albirii părului este previzibilă … albul este de mult timp un campion neînvins.

Sau nu ?

Consumul regulat de iarba proaspătă de grâu vă poate ajuta să redați aspectul natural acelor șuvițe în  nuanțe de gri, astfel încât să vă puteți bucura de culoarea luxuriantă, naturală a părului dumneavoastră și la anii maturității. Și nu se oprește doar la gri. Această iarbă proaspătă de cereale încetinește întregul proces de îmbătrânire prin întinerire celulelor, detoxifierea organismului, lupta împotriva tumorilor și împiedicarea îmbătrânirii și ridării pielii.

Griul nu este doar un semn al vârstei
Sistemul de vindecare al Medicinei Tradiționale Chineză (TCM) face o conexiune între pigmentarea părului, calitatea sângelui și puterea rinichilor. Potrivit TCM, gri nu înseamnă neapărat bătrân, ci mai degrabă rinichi și sânge cu funcție slăbită.

Alcătuită din clorofilă în proporție de 70%, iarba de grâu, obținută din planta de Triticum aestivum (denumirea latină a grâului), reface starea de sănătate a rinichilor și a sângelui dumneavoastră.

Clorofila ajută la întărirea, îmbunătățirea și oxigenarea sângelui. Este extrem de asemănătoare cu hemoglobina, un compus care înlesnește transportul oxigenului în sânge. Odată ce este consumată, clorofila este transformată în sânge. Apoi aceasta transportă substanțe nutritive, cum ar fi oxigenul, către celule, țesuturi și organe, întinerind, protejând și fortificând organismul.

Nutriționistul de renume, Dr. Bernard Jenson, a descoperit că iarba de grâu și alte sucuri verzi bogate în clorofilă sunt cei mai buni constructori naturali ai sângelui. În cartea sa despre „Magia sănătății prin clorofilă”, el citează mai multe cazuri în care a reușit cu succes să stimuleze creșterea numărului de celule roșii din sânge în câteva zile, pur și simplu, încurajând pacienții să facă o baie de apă cu clorofilă. Consumul constant de iarbă de grâu și alte sucuri verzi a fost dovedit că stimulează înmulțirea numărului de celule roșii din sânge chiar mai repede.

Mai mult decât frumusețe și sănătate

Iarba de grâu conține o serie impresionantă de nutrienți care întăresc și întineresc întregul organism, de la celule și țesuturi până la organele interne și sistemele corpului. În plus față de 70% clorofilă, iarba de grâu conține 17 aminoacizi esențiali, 90 minerale, 13 vitamine și 80 enzime. Renumitul cercetător Dr. Earp-Thomas spune că, „15 kilograme de iarba de grâu este echivalentul a 350 de kilograme de morcovi, salata verde, țelină și așa mai departe.”

Iarba de grâu conferă un sistem de apărare de nepătruns împotriva bolilor. Un detoxifiant complet natural și puternic, iarba de grâu protejează ficatul și curăță sângele prin neutralizarea substanțelor toxice, cum ar fi cadmiu, nicotină, stronțiu, mercur și policlorură de vinil.

Sursa: Spirit Science and Metaphysics

One thought on “Iarba de grâu redă părului grizonat culoarea sa naturală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *