Extractul de alge roșii luptă împotriva Ebola .. HIV, SARS și VHC

alge_rosiiÎn timp ce cercetătorii luptă pentru a dezvolta un vaccin sau anticorp monoclonal împotriva virusului Ebola – și continuă să aducă pe piață noi tratamente chimio pentru a stopa HIV și hepatita C în timp ce se tem de SARS – natura a oferit deja un tratament naturist pentru toate aceste afecțiuni.
Cercetările au arătat că un sistem imunitar sănătos puternic poate permite unei persoane să evite să contracteze boala – dar, mai mult decât atât, să devină rezistentă la aceasta.
Pentru aceia dintre noi care au nevoie de ajutor, algele roșii se dovedesc a fi un antiviral important.

Cum să ne îmbunătățim imunitatea naturală care să ne apere de Ebola

După cele două focare de Ebola din 1996 din Gabon Africa, oamenii de știință din domeniul medical au stabilit ca aceasta poate provoca moartea în rândul a aproximativ 70 la sută dintre cei care au contractat virusul.
Această întrebare a condus cercetătorii de la Franceville – Centrul Internațional de Cercetări Medicale din Gabon să investigheze ce se întâmplă cu ceilalți 30 %. Cum se recuperează cei 30 la sută din cei infectați ?
Ei au concluzionat:
„Persoanele cu manifestări asimptomatice au avut un răspuns inflamator puternic determinat de circulația puternică a concentrațiilor de citokine și chemokine.” Citokinele reprezintă un grup mare de proteine care acționează ca mediatori între celule, manifestându-se mai ales în cazul regularizării proceselor determinate de sistemul imunitar. Chemokinele sunt surorile mai mici ale citokinelor care controlează și ele răspunsul imunitar al organismului apărut în situații infecțioase.

Lectinele – manoză atacă virusul de Ebola

Mecanismul special cu care organismul descompune în mod natural și previne infectarea cu boli letale, inclusiv Ebola, HIV, HCV și SARS s-a dezvăluit treptat în urma cercetărilor.
Acesta este controlat de lectinele care pot lega manoza. Substanțele sunt aparent produse în corpul uman printr-o secvență de ADN, numită MBL2.
Când această parte a genelor noastre este în ordine, organismul va produce și elibera aceste lectine-manoză în sânge. Printre agenții patogeni care sunt vizați putem enumera fungi, bacterii și paraziți chiar, care utilizează glicoproteine pentru a se proteja. În această categorie se includ de asemenea, virusurile. Odată lectinele atașate la aceste glicoproteine, ele vor distruge suprafața microbilor și, practic, vor permite altor celule ale sistemului imunitar al organismului să ucidă microbii și să prevină replicarea acestora.

Printre organismele despre care se cunoaște deocamdată că ar putea produce astfel de substanțe care să ajute sistemul imunitar sunt algele roșii precum și un număr de 10 de plante care pot produce lectine ce luptă împotriva coronovirusului.

Algele roșii pot fi administrate sub formă naturală pentru creșterea imunității, cercetările constatând că acestea au efecte benefice și în cazul anumitor cancere precum și efecte antivirale.

Sursa: World Truth TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *