Pentru toți fumătorii: Aceste 6 alimente uimitoare vor alunga nicotina din organism

suc_ierburiFumatul este nociv pentru sănătate. Suntem cu toții conștienți de acest lucru, dar pentru unii este destul de dificil să renunțe la acest obicei. Nicotina provoacă creșterea rapidă a tensiunii arteriale și daune grave la plămâni. Mai mult decât atât, chiar dacă vă lăsați de fumat, efectul produs de nicotină în organism va dura ani de zile.

Alimentele sănătoase și schimbările stilului de viață pot ajuta la eliminarea nicotinei din organism.

Iată unele dintre cele mai bune alimente care vă vor ajuta să eliminați nicotina din organism:

Broccoli

Este bogat în vitamina C și B5. Fumatul scade nivelul de vitamina C din organism. Mâncați mai mult broccoli, pentru a ajuta la eliminarea nicotinei din organism.

Portocale

Sucul de portocale este bogat în vitamina C. Consumul regulat de portocale va stimula metabolismul și vă va elibera de stres.

Sucul de morcovi

Dacă fumați, atunci ar trebui să știți că de fiecare dată când aprindeți o țigară nicotina rămâne în organism timp de trei zile. Nicotina aduce, de asemenea, daune pielii. Sucul de morcov este bun pentru piele, și bogat în vitaminele A, C, K și B, care s-au dovedit a fi eficiente la îndepărtarea din organism a compușilor toxici din țigări.

Spanac

Spanacul este una dintre cele mai sănătoase legume, deoarece nu este bogat doar în vitamine, dar conține, de asemenea, cantități mari de acid folic.

Fructul de Kiwi

Acest fruct minune vă va ajuta să eliminați nicotina din organism. Kiwi este o sursa bogata de vitamine A, C și E. Când fumați, nivelurile acestor vitamine se reduc.

Apa

Fumatul vă deshidratează corpul. Potrivit mai multor cercetători, dacă reușiți să beți mai multă apă, puteți renunța la fumat mai ușor și astfel eliminați nicotina din organism.

Sursa: HealthyFoodHouse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *