Cum se scoate o pată de pe pantalonii albi în maxim 10 minute

Blugii sau pantalonii albi sunt campionii de necontestat ai universului pantalonilor de vară. Arată foarte bine, reflectă razele brutale ale soarelui și am menționat deja că arată grozav? Deși nu sunt chiar cei mai buni prieteni cu petele, mai ales atunci când cele mai multe mese din timpul verii includ utilizarea de alimente cum ar fi ketchup, sosuri pentru tacos și înghețată. Ai crede că este suficient să îi aruncăm în mașina de spălat, nu? Corect. Dar un lucru este sigur, aproape toate petele apar atunci când sunteți departe de confortul oferit de detergentul de acasă. Deci, ce puteți face data viitoare când veți găsi o pată de ketuchup pe cei mai albi pantaloni pe care i-ați avut vreodată? Trimiteți armele de distrugere în masă!

Ce anume veți avea nevoie:

Pasul 1: Îndepărtați orice exces

Nu începeți imediat să frecați pata, acest procedeu o va face doar să iasă mai greu. Orice exces ar trebui îndepărtat înainte de a începe adevărata muncă.

Pasul 2: Chemați-o pe d-na Apă Minerală

Pentru că va fi noua „cea mai bună prietenă” a dvs. Dacă sunteți într-un restaurant, cumpărați o sticlă de apă minerală. Nu suntem oameni de știință, dar putem confirma faptul că bulele sunt mult mai bune pentru curățare decât apa simplă de la robinet.

Pasul 3: Folosiți multă …. sare!

Motivul real pe care doriți să utilizați sarea este datorat calităților sale abrazive, care o fac să se absoarbă foarte bine în țesătura pătată și să îi scurteze existența.

Pasul 4: Frecați energic!

Nu vă opriți până când brațul nu se simte ca și cum ar avea de gând să cadă.

Etapa 5: Sistemul „spală-mă”

Sare, apă minerală și săpun? Bineînțeles. Secretul îndepărtării petelor este că nu există nici un secret. Trebuie doar să aruncați (literal) pantalonii în chiuvetă și să clătiți cu un detergent sau săpun până când pata va dispărea.

Pasul 6: Folosiți un înălbitor delicat!

Deși poate că pata nu va ieși complet, vă putem garanta că, cel puțin, va fi mult mai ușor de îndepărtat dacă aplicați pașii de mai sus. Totuși, pentru orice eventualitate, puteți folosi cantități mici de înălbitor, ceea ce înseamnă că veți putea fi siguri că veți reuși să transformați culoarea din portocaliu șters în alb ca spuma laptelui.

Sursa: GQ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *