Cum se poate preveni lăsarea sânilor

Cu toții avem nesiguranțele noastre iar sânii par a fi mereu una dintre acestea. Multe femei tind să simtă că aceștia sunt prea mici, prea mari, sau să se supere pentru că nu sunt perfecte.

Însă unul dintre lucrurile de care ne temem toți este că sânii vor începe să se deformeze. Chiar dacă lăsarea sânilor este un proces natural, există unele lucruri pe care le putem face pentru a preveni acest proces și a ne menține aspectul tonifiat al pielii.

Cum să mențineți fermitatea sânilor

Există mai multe procedee pe care le puteți adopta pentru a ajuta la menținerea fermității sânilor.

Beți multă apă  – Ați auzit sigur de nenumărate ori că  apa aduce multiple beneficii corpului. De asemenea, este extrem de benefică pentru întreținerea pielii. În conformitate cu  studiile Universității din Wisconsin, dacă nu beți suficientă apă, pielea va îmbătrâni mai repede. Acest lucru va determina deformarea sânilor.

Nutriție adecvată și exerciții  – Există o mulțime de alimente (cum ar fi alimentele bogate în proteine și sulf: spirulina, cânepa, ouăle și cele care conțin multă vitamina C: fructele de pădure), care consumate în timp ce mențineți o viață activă ce include multe exerciții vă vor ajuta să vă păstrați fermitatea sânilor.

Preparatele pe bază de rodie  – Rodiile și uleiul de rodie au rolul de a menține fermitatea și  sănătatea sânilor. Acest lucru se datorează flavonoidelor care se găsesc în conținutul acestor fructe, cum ar fi acidul elagic, vitamina C, și fitoestrogenii sănătoși ai acestora. Rodiile sunt fructe delicioase, de asemenea.

Aloe Vera  – Aloe Vera este un alt produs bun pentru menținerea fermității sânilor. Tot ceea ce trebuie să faceți este să masați sănii cu aloe vera, să lăsați sucul să acționeze imp de zece minute, apoi clătiți cu apă călduță. Această operație ar trebui repetată de 4 până la 5 ori pe săptămână. Aloe va contribui la tonifierea naturală a pielii. De asemenea, puteți face masaj cu ulei de cocos și / sau unt de cacao 2 la 3 ori pe săptămână.

Mască pentru sâni 

De ce aveți nevoie:

  • 1 lingură iaurt simplu (veganii poate folosi o lingură de kefir de nucă de cocos)
  • 1 ou (veganii folosi 1 linguriță de spirulină și ulei de cocos)
  • 1 lingură ulei de vitamina E (Ulei de măsline organic este de asemenea bun)

Amestecați totul și masați uniform. Acoperiți și lăsați să acționeze timp de 20 până la 25 de minute. Apoi clătiți.

Sursa: Viral Alternatives

 ***

Crema pentru sâni VivaNatura a reunit într-o formulă completă, ingredientele cu efecte benefice în ceea ce privește întreținerea sânilor. Utilizată în mod consecvent, crema tonifică pielea și țesuturile profunde ale sânilor și determină creșterea în volum a acestora. Substanțele active din plante, uleiuri naturale, au un conținut bogat de hormoni feminini, care contribuie la dezvoltarea sânilor.

Mărarul, feniculul și anasonul, care se găsesc în compoziția cremei, conţin fitohormoni, estrogeni naturali, care ajută la dezvoltarea sânilor și a caracterelor sexuale feminine. Uleiul de germeni de grâu are efecte remarcabile în ceea ce privește tonifierea și elasticizarea pielii, previne îmbătrînirea ei și apariția vergeturilor, prin stimularea sintezei de colagen și elastină. Este bogat în vitamine, în special vitamina E și K, și acizi grași polinesaturați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *