Cel mai bun remediu natural pentru remineralizarea dinților și prevenirea cariilor

Cojile de ouă conțin cantitatea perfectă de substanțe ideale pentru a preveni apariția cariilor, împreună cu cantități masive de calciu și 27 de alte minerale. Compoziția cojilor de ouă este asemănătoare dinților. Cojile de ouă asigură cantitatea necesară de calciu pentru buna remineralizare a dinților. Este suficient să fierbeți cojile timp de aproximativ 5 minute. Le puteți adăuga zilnic în sucuri de legume sau să le pisați într-o pulbere fină și să le adăugați la mâncare.

Cojile de ouă au proprietăți medicinale benefice și unice în același timp

Țesutul osos este format din calciu. De fapt, oasele umane și dinții sunt foarte asemănători din punct de vedere al compoziției cu coaja de ouă. Unul dintre beneficiile cojilor de ouă este calciul pe care acestea îl conțin în proporție de 93%, iar acesta ajută măduva osoasă să își îndeplinește funcția sa hematopoietică mai bine.

Există 27 de elemente chimice care se regăsesc în cojile de ouă. De asemenea, proteina din înveliș este compusă din aminoacizi esențiali cum ar fi metionină, cisteină, lizină, izoleucină. Cojile de ouă au proprietatea de realiza activarea sângelui în țesutul osos.

Rețetă de pastă de dinți cu coajă de ou:

• ¼ cană de coji de ouă măcinate fin sau tablete de calciu și magneziu
• Aproximativ 2-3 linguri de ulei de cocos
• 1 lingură bicarbonat de sodiu

Ingrediente opționale: 1 linguriță de săpun de Castilia, 1 linguriță de sare de mare, și / sau câteva picături de ulei esențial de mentă.

Mod de preparare:

• Clătiți cojile de ouă și fierbeți-le timp de câteva minute. Acest lucru vă va ajuta să scăpați de orice agenți patogeni ar putea exista în coji
• Uscați-le la aer
• Măcinați până obțineți o pulbere fină
• Combinați ingredientele într-un castron, adăugând ulei de cocos până când amestecul ajunge la o consistență potrivită
• Păstrați într-un recipient care nu oxidează (borcan de sticlă)

Deoarece în calitate de pacienți ai cabinetelor de stomatologie suntem condiționați timp de decenii să ne supunem unor proceduri extrem de invazive, cum ar fi terapia de canal, este important să fim conștienți de abordările naturale în condiții de siguranță care pot avea consecințe sănătoase.

Tonicele și pasta de dinți din coajă de ou sunt doar câteva dintre modalitățile care pot ajuta la refacerea dinților celor care urmează cu fidelitate un program holistic.

Sursa: Natural Society

***

GennaDent – Argentum este o pastă de dinți 100% naturală, a cărei formulă aplică tehnologia de avangardă a metalelor coloidale. Pasta de dinți Argentum are un conținut bogat de substanțe active din plante care, împreună cu argintul și cuprul coloidal, oferă o protecție sporită împotriva formării tartrului și apariției cariilor. Argintul și cuprul coloidal din compoziție au o acțiune puternic antibacteriană, antifungică, dezinfectantă și de stimulare a regenerării țesuturilor.

Formula unică a pastei de dinți Argentum are la bază un amestec de argilă activă, extracte naturale din 23 de plante (printre care menționăm: rozmarin, cimbrișor, fenicul, cuișoare, scorțișoară, salvie, coada șoricelului, roiniță, busuioc etc.), aloe vera, metale coloidale (argint și cupru) și propolis. Aceste ingrediente active sunt recunoscute pentru efectele lor antimicrobiene, antiinfecțioase. Sunt niște antibiotici naturali care împiedică dezvoltarea bacteriilor și astfel, apariția cariilor, a aftelor și stomatitelor bucale, a abceselor dentare și infecțiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *