Poți face acneea să dispară pentru totdeauna în doar câteva zile

Acneea este o problemă serioasă pentru adolescenți și, totodată, acea afecțiune pur și simplu enervantă pentru adulți. Uneori acneea persistă chiar și la câțiva ani după trecerea de faza de erupție din adolescență, și poate repare pe ten, gât și spate.

Din fericire nu avem nevoie să apelăm la exfoliatoare chimice sau medicamente periculoase pentru combaterea acestei afecțiuni neplăcute. Iată un vechi remediu popular care vă poate scăpa de acnee pentru totdeauna în doar două săptămâni.

Într-un borcan, se amestecă 3 linguri de miere organică crudă, naturală, nefiltrată și o linguriță de pudră de scorțișoară. Se amestecă totul cu o lingură de lemn. Utilizați doar instrumente nemetalice, cum ar fi linguri de lemn sau porțelan! Se amestecă bine împreună și se aplică pe față înainte de culcare. Spălați tenul cu apă fierbinte și săpun delicat dimineața.

Pentru efecte garantate este necesar să aplicați acest amestec în fiecare seară timp de 2 săptămâni. Dacă aveți în continuare probleme, ceea ce nu se întâmplă de obicei, puteți încerca și aceste remedii:

Sursa: Simple Organic Life

***

Acneea este o afecțiune a epidermei provocată de inflamarea foliculilor pilosebacei, ca urmare a unei hipersecreții a glandelor sebacee și se manifestă prin puncte negre sau albe, erupţii cutanate si imflamaţii. Crema antiacneică cu argilă activă și propolis este un remediu 100% natural în tratarea acneei. Produsul este foarte eficient datorită conținutului de substanțe active din plante, uleiuri esenţiale de tea tree, argilă și propolis. Aceste ingredientele au un puternic rol antibacterian, antimicotic, antifungic, dezinfectant.
CREMĂ ANTIACNEICĂ – noua formulă îmbogăţită cu argilă şi propolis
Tratament cosmetic pe punctele de acnee

  • este un produs concentrat, superactiv datorită conținutului de ingrediente 100% naturale
  • ajută la eliminarea impurităţilor tenului
  • are efect antimicrobian, antiinflamator şi cicatrizant
  • ajută la deblocarea porilor şi are efect astringent

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *