Aceasta rețetă îți va ajuta părul să crească de două ori mai rapid!

Bărbați și femei deopotrivă pot experimenta neplăcuta cădere a părului în diferite stadii ale vieții. Mai mult, persoanele care au trecut prin terapia dificilă a cancerului au adesea probleme cu recuperarea podoabei capilare după ce au reușit să învingă cancerul cu succes. Această rețetă simplă poate fi extrem de utilă în ameliorarea acestor neajunsuri, iar anumite persoane pot descoperi că părul crește din nou de aproape două ori mai repede decât s-ar întâmpla dacă ar folosi alte medicamente.

Ceapa a demonstrat de-a lungul timpului capacități sporite de regenerare a părului și de a-l face să crească mai repede. Dermatologii mărturisesc că, în realitate nu există efecte secundare pentru acest remediu, doar că s-ar putea să nu funcționeze la fel de bine pe cât ați sperat. Ceapa roșie este bogată în sulf, care este foarte important pentru creșterea părului. Sucul de ceapă roșie ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, așadar care este indicat pentru împiedicarea căderii părului.

Tot ce trebuie sa faceți pentru a obține preparatul este să curățați și să feliați două cepe și apoi să le stoarceți într-un storcător obișnuit. Adăugați o lingură de miere la acest suc și amestecați bine. Apoi, pur și simplu masați sucul pe scalp, permițându-i să se acționeze între o jumătate de oră și o oră. Mirosul nu va fi cel mai plăcut, dar rezultatele finale sunt absolut uimitoare.
Faceți o încercare și vedeți cum funcționează! Ne-ar plăcea să primim mesaje cu rezultatele obținute.

Sursa: Simple Organic Life

***

Crema împotriva căderii părului VivaNatura are efecte deosebite datorită componenței complexe de extracte din plante, uleiuri naturale şi o fracţie specială obţinută din petrol, care acționează sinergic pentru a întări și hrăni firul de păr. În Romania valoarea terapeutică a petrolului asupra părului este cunoscută din timpuri străvechi, iar acum asistăm la o revalorificare a tratamentelor tradiționale, pe baze noi, științifice. Crema este eficientă încă de la prima utilizare. Regenerează rădăcina firului de păr, oprește căderea acestuia, părul devenind astfel rezistent și sănătos.

Tehnologia VivaNatura înglobează anumite aspecte inovatoare, care permit realizarea acestui produs special.
Laboratoarele Genna – VivaNatura și creatorul cremei, ing. Leonard Radutz vă returnează banii dacă veți considera că efectul nu este excepțional.

One thought on “Aceasta rețetă îți va ajuta părul să crească de două ori mai rapid!

  1. Anca Lavinia says:

    Da, incredibila aceasta crema!!! Vroiam sa mi cumpar o crema de la o alta firma producatoare straina celebra, foarte scumpa si o prietena mi a recomandat aceasta crema de la vivanatura. Chiar de la prima utilizare se vad efectele pozitive!! Va multumesc! Nu stiam de vivanatura, dar acum sunt hotarata sa mi achizitionez multe produse de la voi!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *