Cel mai eficient remediu natural pentru oboseală și epuizare

Oboseala este una dintre stările dificil de controlat, deoarece simptomele acesteia sunt adesea vagi, sau sunt asociate de obicei cu manifestările altor afecțiuni. Există, așadar, oboseală fizică, oboseală emoțională și oboseală ca simptom sau boală în sine. Șansele ca oboseala să anunțe prezența unei afecțiuni medicale precum depresia sau scăderea zahărului din sânge, sunt destul de mari și aceasta trebuie abordată de specialiști pentru a evita epuizarea organismului.

Dacă simțiți că oboseala este o prezență constantă în viața dumneavoastră nu e cazul să disperați, există o mulțime de modificări ale stilului de viață pe care le puteți face și remedii naturale pe care le puteți utiliza pentru a lupta cu senzația de extenuare.

Sucul care stimulează înmulțirea globulelor roșii

Fierul este important. Fără acesta, corpurile noastre nu pot produce suficiente globule roșii. Celulele roșii ale sângelui conțin hemoglobină, o proteină bogată în fier, care transportă oxigen în întregul corp. Mulți oameni cred că utilizarea oxigenului de către organism este un proces care se finalizează atunci când oxigenul intră în plămâni, dar de fapt, acesta trebuie să călătorească în întregul nostru corp și să fie distribuit către toate celulele și organele noastre pentru ca acestea să funcționeze optim. După cum vă puteți imagina, lipsa cantității optime de oxigen duce la scăderea funcționării organelor, ceea ce va determina apariția oboselii. Aceasta se numește anemie cu deficit de fier. Pentru a combate oboseala este suficient să preparați un ceai cu frunze de urzică (proaspătă este preferată, dar are eficiență și în stare uscată). Urzica este bogată în fier, precum și vitamina C. Această ultimă informație este relevantă deoarece despre vitamina C s-a demonstrat că ajută la creșterea absorbției fierului non-heme (fierul găsit în plante față de cel din pește, carne etc.) care nu este întotdeauna asimilat la fel de ușor ca fierul heme. Adăugarea păpădiei mărește conținutul de fier al acestui ceai, chiar mai mult, dar atenție – este amar, așadar vă recomandăm multă miere!

Veți avea nevoie…

– 1 cană fiecare păpădie proaspătă și urzică sau 2 lingurițe fiecare păpădie uscată și urzică
– 1 ceașcă de apă proaspătă fiartă
– cana preferată
– miere!

Indicații:

Aduceți apa la fierbere și puneți ierburile într-o cană. Se toarnă apa fiartă peste ele și se acoperă, picurând timp de 10 minute. Îndepărtați plantele medicinale, adăugați multă miere după gust și beți de 2 ori pe zi.

Sursa: EverydayRoots

.      .      .

 

Pachet terapeutic – 50% REDUCERE 

Varicastan – cremă pentru masajul picioarelor cu hamamelis si castan

Laboratoarele Genna – VivaNatura au creat un produs 100% natural, Varicastan, o cremă pentru masajul picioarelor cu circulație periferică deficitară și varice, cu hamamelis și castan, care îmbină principiile active din plantele într-o formulă ideală pentru confortul și sănătatea picioarelor tale.

Aloe Plant – gel cu argint si Aloe Vera

Aloe Plant este un gel 100% natural de aloe vera, cu argint coloidal și ulei de tea tree. Gelul conține o concentrație mare de aloe vera și poate fi utilizat pentru diverse afecțiuni cutanate.

Forte-pasta de dinti cu argila si propolis

GennaDent – Forte este o pastă de dinți 100% naturală, având cea mai mare concentrație de substanțe active din plante din gama GennaGent pentru îngrijire a dinților. Este foarte puternică și acționează profund la nivelul gingiilor, determinând un efect de regenerare a țesuturilor. Pasta de dinți Forte are rezultate remarcabile în tratarea parodontozelor, sângerărilor gingivale și are un rol protector, împiedicând apariția cariilor și a formării tartrului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *